TARRAT

Tarravärejä kymmeniä, efektejä satoja, tarralaatuja kymmeniä, valoa läpi paljon tai vähän tai ei ollenkaan. On varmasti parasta että myyjämme suosittelee oikeaa materiaalia autoonne, ikkunaanne, seiniinne, lattiaanne tai mikä pinta sitten tuleekin teippauksessa kysymykseen.

Tarrakirjaimet

Tarrakirjaimet ovat leikatut muotoonsa ja asennetaan kiinnityspintaan niin, ettei taustassa ole muuta kalvoa. Tarrakirjaimia käytetään eniten ovimerkinnöissä, mutta niillä voi tehdä myös sisustavia tekstejä seinään. Tarrateksti negatiivisena on tarrasabloona maalausta varten.

Autoteippaukset

Yritysten autot ovat yrityksen liikkuva mainos. Teippaamme valmistamamme ajoneuvomerkinnät tehtaallamme Nummelassa tai erikoistapauksessa asiakkaan osoittamassa paikassa.

Ikkunateippaukset

Ulkoikkunapintoin teippaamme mainosteippauksia, kiinteistökalvoja kuten energiakalvot ja näkö suojakalvoja. Sisäikkunoissa teippaamme sisustuksellisia näkösuojakalvoja ja kuvioita ja tulostettuja kalvoja kuten hiekkapuhalusjäljitelmää (etsattu kalvo).

Näkösuojatarrat

Ikkunaa suosiva rakentaminen on lisännyt näkösuojan tarvetta etenkin jalkakorkeudessa.  Näkösuojatarroilla ei yleensä haluta estää valon etenemistä, vaan estää esimerkiksi johtojen ja kalustuksen näkyminen. Malleja ja ratkaisuja näkösuojaksi on useita.

Tarratulosteet

Tarraa tulostetaan nykyisin jopa tapetiksi ja koko seinän kokoiseksi. Käytännössä kaikkiin tarrapintoihin saadaan värilliset merkinnät ja koko ei ole rajoitettu muuten, kuin että saumoja tulee tarvittaessa.

0