Visuaalinen suunnittelu

Sisustusta ja brändiä luodaan tuotteillamme. Visualistimme hahmottavat tilat ja antavat niille uuden mahdollisuuden toteuttaa strategiaanne ja toiveitanne. Esimerkiksi kokoushuoneiden tapetointi teipeillä, uudet valot, vähän lasia ja selkeät merkinnät luovat uuden halutun tunnelman.  

VISUAALISELLA SUUNNITTELULLA RAIKASTETAAN TILAT 

Tarkoitus on usein miten freesaaminen, saada vanhakin näyttämään uudelta ja raikkaalta. Kysymys on oikeastaan useiden erilaisten keinojen miksistä, ehostetaan vähän tuota ja vähän toista. Esimerkiksi maalataan seinät, uudet taulut ja valaisimet, lipasto, tuolit, matto ja hyödynnetään aktiivisesti erilaisia printtejä verhoissa, tapeteissa ja kaikissa halutuissa pinnoissa.

 

Kuvassa alla kulunut koivuvanerinen tuoli, jonka visualistimme tarroittivat uusiksi. Hyvin on punertava freesaus säilynyt, jo vuosi pari siinä kuitenkin istuttu.

MINKÄLAISIIN SUUNNITTELUIHIN OSALLISTUMME 

Pienimuotoiset sisustussuunnittelut uusiin ja vanhoihin kohteisiin. Mikään ei pelota, ja yhteistyö on hedelmällistä ja edullista kanssamme. Suunnitelmamme eivät edellytä toteutuksen tilaamista kauttamme vaikka se toki olisi meille mieluista tehtävä myös.  

0