OPASTESUUNNITTELU

Haarnio Oy on opastesuunnittelun ammattilainen, joka taitaa uusimmat teknologiat ja perinteisimmät perusopasteet. Lisäksi meillä on aimoannos visuaalista silmää opastekauneudelle.

Opastesuunnitelman pitää kestää aikaa ja muuttuvuutta. Haarnio Oy on yksi harvoja suunnittelua tarjoavia yhtiöitä, jolla on yli 40-vuoden kokemus opastamisesta, materiaaleista ja vaihtoehdoista. Jos opastesuunnitelman kustannus ja käytännönläheisyys on Teille tärkeää, niin autamme mielellämme.

Opastesuunnittelulla teet vaikutuksen ja saat säästöä ja toimivuutta

Opastesuunnittelun tarkoitus on optimoida ihmisten kulkeminen. Oikein suunniteltu ohjaus liikuttaa ihmisiä haluttua reittiä pitkin.

Vaihtoehto 1 eli nopein reitti perille (=säästö askelissa, säästö siivouksessa ja lattian kulumisessa).
Vaihtoehto 2 eli kiertävä reitti perille (=erilaisten kauppahoukuttimien kautta lisätuottoa ajatellen suunniteltu reitti tai turvallisin reittivaihtoehto suoran reitin sijaan).

Mitä opastamista suunnittelemme

Kun rakennetaan tai korjataan niin suunnittelemme työmaan opastamisen koko työmaa-alueelle, niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Kun rakennus valmistuu, niin suunnittelemme asuintalon tai toimitilan lopullisen opastamisen, myös turvaopastuksen.

Suunnittelun toteutukseen on useita tekniikoita: Perinteiset merkintäpohjaiset opasteet, valo-opasteet, näyttöopasteet (Digital Signage) ja mobiiliopastaminen HaarnioTagin avulla (Smart Signage).

Turvasuunnitelmat

Rauhassa, etukäteen tehty suunnitelma toiminnasta ja sen ohjaamisesta erilaisten, mahdollisten erikoistilanteiden suhteen pelastaa katastrofeilta. Pelastussuunnitelmilla voidaan saada välitöntä tuottoa tai ainakin säästöä. Turvasuunnitelmiin on usein lakipohjainen velvoite. Poistumistiet, palomerkinnät, kokoontumispaikat, käyttöturvaselosteet, reittimerkinnät ja miljoona pientä yksityiskohtaa tulee ottaa huomioon. Suunnitelmaan kuuluu tarvittaessa myös pelastusohjeisto, koulutus- ja harjoitussuunnitelma.

0