SUUNNITTELUPALVELUT

Käytä hyödyksesi idearikkaan Haarnio Oy:n vuosien ammattitaito ja onnistu ynnä säästä graafisissa ja opastuksellisissa suunnittelu-, konsultointi- ja valmistus- ja huoltokustannuksissa.

Uutuus: IoT-opasteiden suunnittelu

Opasteet voivat keskustella älypuhelimien kanssa. Ole edelläkävijä ja pyydä asiantuntijaamme keskustelemaan asiasta kanssanne!

Opastesuunnittelu

Erikoisalaamme: Työmaaopastuksen, asuintalon opastuksen, toimitilan opastuksen, julkisen tilan opastuksen, turvallisuusopastuksen suunnittelu.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelumme antaa asiakkaallemme laajan jatkopohjan suunnittelua jalkauttaessa. Mainosnäytöt, mobiililaitteissa, mainostaulut, opasteet ja painotuotteet ovat kaikki tuotteitamme, joihin suunnittelemme sisältöä.

Suunnitelustamme asiakas hyötyy siis jatkokustannuksien, materiaalien ja valmistustapojen suhteen sekä käytännön toimivuuden tietämyksestä.

Mainos-, sisustus- ja opastekonsultointi

Hyvä lopputulos syntyy usein asiakkaan mainostoimiston ja Haarnio Oy:n yhteistyötä.

Kun toimimme konsulttina asiakkaan suunnittelijan kanssa, niin lopputulos on aina kiitettävä. Konsultointipalvelu varmistaa myös toteutuksen aikataulua ja varmuutta.

Multimedian suunnittelu

Yrityskuvan luonti multimedialla (liikkuva kuva, teksti ja ääni) on erityisen näyttävää. Käytämme hyvän lopputulosen saamiseksi alan erityisosaajien yhteistyötä toimien itse projektin johdon tehtävissä ja konsultoinnissa.

ASIAKASKÄYNNIT

LUPAPALVELUT

OPASTESUUNNITTELU

SUUNNITTELU

Luovuus, kokemus ja osaaminen yhdessä ja samassa yrityksessä antaa kustannusetua, jota ei voi muuten saavuttaa. Suunnittelemme tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden ja toteutamme sen ammattitaidolla. Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitsette opastesuunnittelua tai mediasuunnittelua.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset

Mitä ovat IoT – opasteet?

Internet of Things opasteet ovat kaikkia mahdollisia opasteita, joihin on liitetty pieni siru, jota älypuhelimet voivat lukea lähilukutekniikalla. Tällä tavalla opasteet kytketään lisätoimintoihin älypuhelimessa. Tarkkaile blogiamme, siellä lisää aiheesta.

Mitä Haarniolla suunnitellaan?

Suunnittelemme graafiset ja multimedialliset logot, mainoshahmot, tarinat, symbolit niin, että ne sopivat mainoksiin, opasteisiin, mainosnäyttöihin ja muihin mainos- ja opastetuotteisiin sekä esityksiin.

Missä grafiikkaa ja multimediaa suunnitellaan?

Alustava suunnittelu ja konsultointi voi tapahtua asiakkaan tai Haarnio Oy:n tiloissa, varsinainen kirjallinen ja tuotoksellinen suunnittelu tapahtuu yleensä Nummelassa, Haarnio Oy:n toimitiloissa.

Milloin suunnitellaan?

Suunnittelun tulisi olla jatkuvaa vaihtuen eri painopisteille. Usein uudistukset ajoittuvat rakenneratkaisujen yhteyteen tai kasvaneeseen informointitarpeeseen. Imagon luonti ja ylläpito niin reaali- kuin virtuaalimaailmassa tulisi ajoittaa vuosikalenteriin esim. puolivuosittain tarkasteltavaksi.

Millaisella aikataululla suunnittelu tapahtuu?

Aikataulu ja lopputulos usein korreloituvat. Haarnion pyrkimys on hyvä työ, joka näkyy pitkään, mutta turhaan ei myllyä pyöritetä pitkään. Tarvittaessa pystymme toimimaan nopealla syklillä asiakkaan niin toivoessa.

Miten ja kenen kanssa tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan?

Graafinen suunnittelun pohjatyö tapahtuu yhteistyössä asiakkaan kanssa ja sen pohjalta piirtäjämme tekevät vedoksen, jonka asiakas hyväksyy.

Mitä suunnittelu ja konsultointi maksaa?

Hinnoitteluperiaatteemme on tuntiveloitus. Suunnittelutyö voidaan projektisoida ja antaa kustannusrajat ja seuranta eri osavaiheille.

Mitä muuta minun tarvitsee tietää suunnittelusta?

Periaatteessa ei mitään, koska meiltä saat kaikenkattavan palvelun suunnittelusta toteutukseen. Riittää että tunnet yrityksesi ja tiedät mihin suuntaan haluaisit sitä ja asiakaskuntaasi johtaa. Tervetuloa neuvottelemaan yritysilmeestäsi eri medioissa meille Haarniolle. Iloitsemme jokaisesta asiakkaastamme.

0