TYÖMAATAULUT

Työmaailme ja sen jatkuva kehittäminen on tätä päivää. Tavoitteena on turvallisempi, siistimpi ja näkyvämpi työmaa. Olemme kehittäneet tuotevalikoimaamme lähes 50 vuoden aikana työmaille aina vain monipuolisemmiksi. Jatkuva tuotekehitys ja yhteistyö meidän kanssamme säästävät työmaiden aikaa, vaivaa ja rahaa.

Työmaataulu

Tarkoitus on kertoa mitä rakennetaan, kuka rakentaa ja kenelle. Hyvä on jos aikataulukin julkaistaan. Työmaahan on aina naapureille häiriö ja kivalla tiedotuksella sitä voi hieman loiventaa. Työmaataulu voi olla materiaaliltaan levyä tai kangasta.

Työmaakyltti

Työmaan kyltit opastavat työmaille kulkemisessa, puhutaankin työmaalle opastamisesta. Työmaaviitat, nosturimainokset ja liikenteen ohjaus ovat hyvä esimerkki työmaakylteistä. Toki työmaataulu on niistä edelleen se pääopaste.

Työmaakilpi

Työmaalla sijaitsevat kilvet auttavat turvallisuuden ja likkuvuuden osalta. Työmaan kilpiin kuuluvat mm. lajittelukilvet ja turvakilvet.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset

Mistä saan kaikki työmaan tarvitsemat kilvet samasta paikasta?

Kiitos kysymästä, saat Haarniolta kaikki rakennusteollisuuden tarvitsemat opasteet lähes puolen vuosisadan kokemuksella.

Mitä työmaailme pitää sisällään?

Työmaailme on se näkymä, jonka ohikulkija saa silmiinsä. Siisteys, järjestys, turvallisuus ja ennenkaikkea ohjaus luovat ilmeen. Kaikki kilvet ja opasteet ovat osa hyvää työmaailmettä.

Onko työmaailme suomea?

Jaa-a, ei sitä sanakirjasta löydy. Työmaailme-sana juontaa juurensa ennen hakukoneita olleeseen aikaan, jossa sanoja oli vielä vapaampi muokata pienissäkin piireissä.

Onko työmaataulu, työmaakyltti ja työmaakilpi sama asia?

Monelle työmaataulu, työmaakilpi ja työmaakyltti ovat yksi ja sama asia. Tilausvahvistuksissa eri kilville on yksilölliset nimet.

Muuttuuko työmaataulun hinta määräperusteisesti?

Työmaataulun hinta on määräperustainen. Määrään vaikuttaa kolme asiaa: vuosivolyymi, samanlaisten kappaleiden lukumäärä ja neliömäärä.

0