TYÖMAAN OPASTEET

Työmaan turvallisuus ja järjestys on myös meille tärkeä asia. Haarnio Oy on mukana kehittämässä työturvallista ympäristöä. Meiltä löydät kaikki väliaikaiset ja pysyvät työmaaopasteet. Löydät valikoimastamme myös erilaiset tarrat, turvakilvet ja muut viranomaisen vaatimat merkinnät.

Liikenteen ohjaus

Toimiva liikenne työmaalla säästää aikaa ja se näkyy plussana viivan alla. Työmaan tienviitat (työmaaviitat) ohjaavat perille ja mainostavat rakentajaa teiden varsilla. Liikennemerkit ja työmaan alueopastus portilla ohjaavat kulun lähimaastossa ja purkupaikat. Ohjekilvet taas neuvovat työmaalla toimimista sovittujen sääntöjen mukaisesti. Haarnio Oy tarjoaa myös digitaaliset info-näytöt sekä mobiiliopastamisen (HaarnioTag).

Turvakyltit

Turvakylttejä (turvakilpiä) ovat kaikki varoitus- ja ohjekilvet. Jaamme ne väripohjien mukaisesti keltainen = varoitus, valkoinen/vihreä/sininen=ohje, turva ja punainen=paloturvallisuus. Lisäksi tuomme maahan ja toimitamme Everglow(r) – jälkivalaisevia tuotteita, joiden valoteho on suuri. Uutuutena SafeTag(r) mobiiliopastaminen.

Kierrätysmerkit

Työmaalla syntyy runsaasti kierrätyskelpoista materiaalia, joiden oikeaoppisessa lajittelussa on usein kyse vain siitä, että se tehdään helpoksi. Selvät kierrätysmerkit tulee jokaisen työmaan laittaa kuntoon. Kiitämme luonnon puolesta!

FAQ: Usein kysytyt kysymykset

Mitä työmaaopasteita Haarniolta saa?

Kaikki, siis kaikki. Löytyy liikenteen ohjaukseen tarvittavat opasteet, turvakilvet, kierrätysmerkit, sekä yleiseen ohjeistukseen liittyvät kilvet.

Mihin työmaaopasteita tarvitaan?

Opastamaan työmaalle ja työmaalla turvallisuutta ja selkeyttä lisäten, kannattavuutta parantaen.

Millaisella aikataululla työmaaopasteet toimitetaan?

Opastekyltit ovat päätuotteitamme ja ne toimitetaan nopeasti. Keskiarvoinen prosessi yhteydenotosta toimitukseen on 3 pv (1-7 pv).

Miten työmaaopasteet tehdään ja kenen kanssa?

Työmaakyltit tulostetaan pääsääntöisesti joko UV-väriä tulostavalla tasotulostimella suoraan levylle tai suurmustesuihkutulostimilla tarralle, joka pohjustetaan levylle. Pinta voidaan haluttessa graffitisuojata.

Mitä työmaan opastekyltit maksaa?

Työmaan opastekyltin hinta on riippuvainen sarjan koosta ja pohjamateriaalista. Ellei kilvestä ole valmista aineistoa, niin se lisätään hintaan. Kaikenkaikkiaan kilvet ovat todella edulllisia, siis yleensä euroja, kymppejä.

Mitä työmaaopastekokoja on saatavilla?

Pyrimme pysymään standardikokojen 200×300, 300×400, 500×700, 700×1000 mukaisissa mitoissa. Mutta sahat ja leikkuri toimivat määrämittaisissakin.

Entäs työmaaopasteiden huolto ja varaosat?

Mallit vaihtuvat aniharvoin eli niitä löytyy hyllystä valmiina tai puolivalmiina. Soitto tai sähköposti vain, kiitos!

HaarnioTag – mobiiliopaste

Mikä on HaarnioTag

HaarnioTag on viivakooditekniikkaan (QR) ja etälukutekniikkaan (NFC) perustuva pieni muovikikkare, josta käyttäjä saa mobiililaitteeseensa luettua halutun toiminnon, yleensä nettisovelluksen.

Mitä HaarnioTagillä tehdään

HaarnioTag liitetään fyysisesti opasteeseen tai mainokseen ja pyritään houkuttelemaan asiakas/opastettava lataamaan lisätietoa tai jatkotoimenpiteitä mobiililaitteeseensa. Tämä voi olla lisäopaste, kilpailu, peli, ohje, monikielisyyden valinta, käyttöohje tuotteeseen, asennusohje, linkki videoon tai jopa soittoon/tekstiviestiin tähtäävä puhelinnumero. Esteettömyysnäkökulmasta HaarnioTag voi olla puheviesti tai turvanäkökulmasta puoliautomaattinen hälytystoiminne.

Miten se toimii

HaarnioTag on käyttäjän kosketeltavissa. HaarnioTagissä oleva QR-koodi luetaan mobiililaitteen kuvanlukuohjelmalla tai siinä oleva tietopiiri luetaan mobiililaitteen NFC-etälukijalla. Tämän jälkeen mobiililaite suorittaa Tagiin ohjelmoidun suoritteen mobiililaitteessa. Yleisin toiminta on avata nettisivu, johon on koodattu juuri tähän tägiin liittyvä lisäohje.

Työmaanäytöt (Digital Signage)

Perinteisten työmaaopasteiden lisäksi valmistamme myös sähköisiä opasteita. Niitä käytetään suuremmissa kohteissa, kun halutaan tietoa näyttävämmin ja monipuolisemmin esille.

Opasteeseen voidaan ohjelmoida tietoa esim. liikenteestä, työturvasta ja työmaasta, tai sitä voidaan käyttää myös vaikkapa asuntojen markkinointitarkoituksiin. Voimme ajastaa sisällön siten, että työaikana näyttö on työmaakäytössä ja loppuajan mainoskäytössä.

Näyttötekniikka kehittyy jatkuvasti ja meillä on viimeisin tekniikka kaikenkokoisista näytöistä. Voimme suunnitella yhdessä tarpeenne mukaiset tuotteet ja sisällön.

Työmaakopin sisäopasteet

Työmaakoppien sisälle tarvitaan myös merkintöjä ja ilmoitustauluja. Haarnio Oy tarjoaa kaikki nimikilvet, A4-taskut, ilmoitustaulut, aluesuunnitelmataulut, turvallisuustaulut, infonäytöt ja tarramerkinnät mitä työmaaparakin isällä nyt voidaankaan tarvita. Alla osa tuotteistamme. Kysy rohkeasti lisää.

Työmaaviitat

Laajenna työmaasi tiedottamista työmaan ulkopuolelle työmaaviitoilla. Voimme suunnitella yrityksellesi omannäköisenne tienviitan.

Työmaaviitat toimivat tienvarsimainoksena. Niillä ohjataan vieraat ja kuljetukset työmaalle. Ne nopeuttavat tavaran perilletuloa.

Työnumerot ja nuolet voidaan lisätä myös jälkikäteen tarrakirjaimin.

Meillä on työmaaviitoille tienviittateline, joka sopii sekä yksi- että kaksipuolisille viitoille.

Työmaakopin ulko-opasteet

Työmaan parakeissa käytetään logo- ja tekstikilpiä. Logokilpiä voidaan asentaa joko oveen tai parakin seinään tai otsalautaan.

Parakkien logokilpien koko suunnitellaan vapaan seinäpinnan ja logon vaatiman tilan mukaan, leveys 800-2000 mm.

Parakin ovien tekstikilpien (Toimisto, Varasto, Sosiaalitilat/M) vakiokoko on 650 x 100 mm.

Otsakilvet, tarrat ja magneetit ovat yleensä n. 150 mm korkeita.

Turvakilvet

Valmistamme kaikki työmaalla tarvittavat turvallisuuteen liittyvät tarrat ja kilvet. Valikoimassamme kaikki turvakilvet. Saat kilvet myös haluamallasi tekstillä. Materiaalina tarra, muovi tai alumiini.

Jätteen lajitteluohjekilvet
0