TYÖMAAN MAINOKSET

Työmaa on rakennusliikkeen brändin esillepanon ykköspaikka! Mainospintaa löytyy aidoista, parakin seinästä, tontilta ja rakennuksen seinäpinnoista. Työmaan mainokset voidaan toteuttaa monella tavalla. Mainoksissa voidaan käyttää eri levymateriaaleja sekä kankaita. Uutena mahdollisuutena nyt myös sähköinen mainonta esim. Led-videonäytöillä. QR koodeilla mainoksista saadaan yhteys mobiililaitteiden kautta internetiin.

Työmaan ja rakentajan markkinointi työmailla

Rekennusliikkeen brändinrakentamisessa työmaan mainokset ovat rakentajan ja rakennuttajan pääkeinoja. Toinen brändikeino on työmaan siisteys ja itse toiminta työmaalla ja sen ympäristössä. Tähän siisteyteen kuuluu myös mainososuus työmaa-aidassa.

Haarniolle on aina ollut tärkeää, että maksaja näkyy! Tätä toteutamme aina suunnitellessamme ja toteuttaessamme työmaan mainoksia.

Positiivinen haittojen ennaltaehkäisy työmailla

Preaktiivinen toiminta ilmoittamisessa on avain rakennushäiriön tuottamien tunteiden minimoimiseen, kuten myös sovituista ilmoituksista kiinni pitäminen.  Vaaroja voi poistaa myös näkymällä kaukaa lipuin, nosturimainoksin, mainostauluin, työmaakyltein ja logokilvin , jolloin lähestyjä terästää mielensä työmaan vaaramomenteille. Toinen positiivisesti haittoja poistava tekijä on kaluston merkitseminen rakentajan logoilla, joka vähentää hävikkiä.

Monikielisyys työmailla tuo meille uusia paineita ohjeistaa. Vaikka työmaan virallinen kieli olisi suomi, niin se ei poista tarvetta saada asia ymmärretyksi kaikille. HaarnioTag-mobiiliopastaminen on edullinen keino monikielisyyden ja visuaalisen opastamisen maailmaan.

Nosturin valomainokset

Valmistamme erikokoisia nosturimainoksia. Valikoimassamme nyt perinteisten valomainoslaatikoiden lisäksi myös LED-näytöt.

Työmaan mainosliput

Jaamme työmaalla käytettävät liput seuraavasti:

1) Työtaulujen mainostelineissä olevat pienliput

2) Työmaan parakkien katolla tai seinässä olevat liput

3) Lupputangoissa olevat suurliput (tangon korkeus 6 tai 9 metriä)

Lipussa voi olla esim. pääurakoitsijan tai rakennuttajan logo tai kohteen brändilogo.

Lipun arvioitu käyttöikä on 1 vuosi. Logo/teksti on tulostettu suoraan lipulle.

Työmaan mainosaidat

Me Haarnio Oy:ssä tiedämme aidoista, tuulikuormista ja eri kaupunkien vaateista. Työmaat ovat usein aidattuja säännösten, turvallisuuden ja mainostamisen tarkoituksissa. Aitamainoksilla saadaan näkyvyyttä pääurakoitsijalle ja rakennuskohteelle sekä näkösuojaa. Tutustu vakiolajitelmaan ja kysy tarvittaessa lisätietoja.

Työmaan mainoskangas

Työmaan mainoskankaita käytetään työmaa-aidoissa, työmaaparakkien seinillä ja lipuissa. Koko on vapaa ja edullisuudesta sekä näyttävyyden toiveesta usein tehdään hyvinkin isoa, jopa satoja neliöitä.

Mainosbanderolli

Mainosbanderollien materiaali vaihtelee kankaan, erilaisten polyesterien ja pvc-muovien kesken. Lisäksi materiaalien tuulen- ja valonläpäisy on hyvin erilainen. Mesh eli verkkobanderolli päästää eniten tuulta läpi, usein jopa 15%. Mainosbanderollit valaisu voi olla ulkopuolelta (frontlit) tai takapuolelta (backlit). Kaikki mainosbanderollien merkinnät tulostetaan ja tulostus voi sisältää kuvaa tai tekstiä.

Mainostelineet

Fyysinen mainospinta asennetaan usein mainostelineeseen. Telineessä tulee olla riittävä kesto esimerkiksi tuulikuormille. Haarnio Oy:llä on paljon erilaisia mainostelineitä erilaisiin tarpeisiin ja erilaisiin mediamateriaaleihin. Mainosten tukirakennelmat jaotellaan usein levy- ja banderollimateriaalien kesken ja telineisiin on saatavissa valot.

Maalaussabloona

Erityisesti maalattuihin vaneriaitoihin on hyvä käyttää perinteistä maalaussabloonaa, jossa lopullinen teksti on aukileikattu ja jää päällemaalattaessa sitten tekstinä näkyviin vanerilevyssä. Myös kaluston merkintään käytetään suurempia ja pienempiä sabluunoita. Maalatun merkinnän etu on, ettei sitä saa helposti poistettua toisin kuin useimmat tarralaadut.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset

Mitä työmaakylttejä ja työmaan mainoksia Haarniolta saa?

Meiltä löytyy kaikki tarpeellinen ja vähän lisääkin. On seinän kokoista pressumainoista, aitamainosta, lippua ja lappua. Rakennuslupataulut, työmaan mainostaulut, liput, valomainokset ja muut markkinointitaulut kätevästi samasta paikasta. Sähköistettynä, cross-over-ominaisuuksilla (eli yhdistyy internettiin), video-ominaisuuksilla ja sisällöntuotolla. Kerro tarpeesi, me täytämme sen.

Missä valomainoksia käytetään työmailla?

Perinteisesti valomainoksia on nostureissa tuomaan lisämainosta rakentajalle ja ohjaamaan kulkua työmaalle. Uudet tekniikat ovat tulossa kaikkeen mainontaan tuoden näkyvyyttä. Ota Haarnio Oy osaksi brändisi esiintuontia, meillä on tehokeinoja joista useimmilla ei ole vielä kokemusta.

Millaisella aikataululla tuotteet toimitetaan?

Työmaakyltit ovat päätuotteitamme ja ne toimitetaan nopeasti. Keskiarvoinen prosessi yhteydenotosta toimitukseen on 1 viikko (1-14 pv).

Miten työmaan mainostaulut tehdään ja kenen kanssa?

Työmaakyltit tulostetaan pääsääntöisesti joko UV-väriä tulostavalla tasotulostimella suoraan levylle tai suurmustesuihkutulostimilla tarralle, joka pohjustetaan levylle. Pinta voidaan haluttessa graffitisuojata. Kankaat tulostetaan suoraan materiaaliin eikä niitä voi suojata.

Mitä työmaakyltit maksaa?

Työmaakyltin hinta on riippuvainen sarjan koosta ja neliömäärästä. Ellei kilvestä ole valmista aineistoa, niin se lisätään hintaan. Kaikenkaikkiaan kilvet ovat todella edulllisia, satasia, ei yleensä tuhansia.

Mitä työmaataulujen kokoja on saatavilla?

Peruslevykoot ovat 2500 tai 3000 x 1500 mm ja taulut ovat niiden kerrannaisia. Kangas- ja pressumateriaalien saumat sattuvat useinmiten 2500 mm välein.

Entäs työmaataulujen huolto ja varaosat?

Säilytämme taulujen tekoaineiston ja esim. myrskyvahinkojen korjauksissa voimme korjata tauluista vain vahingoittuneen osan.

0