MAINOSTELINEET

Saisiko Teille olla mainosteline alumiinista vai teräksestä? Haluaisitteko sen pystytyksellä ja tarvitaanko toimenpidelupia? Laitetaanko valot? Kyllä, me toimitamme kaiken tämän ja paljon muuta, ole hyvä ja tutustu.

Mainosteline

Toimitamme alumiinisia, teräksisisä ja puisia mainostelineitä eri mainosmateriaalien (kangas, vinyyli, mainoslevy) vaatimusten mukaisesti. Mainosmateriaalina käytetään myös led-valomainoksia ja led-videonäyttöjä. Mainostelineet nimetään myös asennuspaikan suhteen, eli seinä- ja itseseisovat mainostelineet.

Seinäteline mainoksille

Seinätelineen tehtävä on yleensä pingottaa mainoskangas (banderolli) kauniisti lähelle seinäpintaa. Tutustu mainostelineet kangasmateriaalille kohdan kuvalinkkeihin.

Alumiiniteline (itseseisova teline)

Kolmesta telinemateriaalista (puu, teräs, alumiini) mainitsemme tässä kohdassa alumiinitelineet, joita löydät kuvalinkeistä kohdista Alumeo levytaululle ja trussitelineet mainoskankaille.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset

Mitä minun olisi hyvä tietää mainostelineistä?

Telineiden ympärille on hyvä jättää telineen korkeuden verran turvaetäisyyttä.

Missä mainostelineet valmistetaan?

Alumeo valmistetaan omistamastamme puristussuulakkeesta Suomessa. Osa trussitelineistä tulee EU:n alueelta ja osa Kiinasta. Terästelineet hitsataan yleensä Nummelassa.

Miten nopealla aikataululla mainostelineen saa?

Varastotelineet saa “heti”, mutta on myös telineitä, joille täytyy varata 4 kk toimitusaikaa.

Miten mainostelineet tehdään ja kenen kanssa?

Suunnittelemme pitkälti telineratkaisut asiakkaiden tarpeiden pohjalta itse. Näistä ja perinteisestä osaamisestamme ovat syntyneet vakiomallit, joille on lujuuslaskenta teetetty.

Mitä mainostelinekokoja on saatavilla?

Kokoja on todella monia. Pientelineet ovat 4,5 m korkeuteen saakka metrin maavaralla, mutta suurimmat ovat jopa 20 m korkeita. Leveyttä yleensä saadaan määrättömästi laittamalla telineitä rinnakkain. Kehä 3:lla oli vuosia 36 metriä leveä taulumme.

Entäs mainostelineiden huolto ja varaosat?

Siitä lähdetään, että esim. myrskyvauriot pystytään korjaamaan nopeasti olemassa olevalla käsivarastolla.

Mainostaulun alumiinitelineet

Alumeo-telineet ovat valmistamiamme alumiinirunkoisia telineitä. Teline vie tilaa työmaalla vain 2,6 x 1,6 m².

Mainospinnat voidaan tehdä PP-kennolevystä, vanerista tai alumiinista. Telineet voidaan polttomaalata eri RAL- sävyihin ja niihin voidaan laittaa myös valaisimet. Meiltä myös lupapalvelut ja pystytys. Telineen ympärille kannattaa jättää turvaetäisyys.

Mainostaulun puutelineet

Puuteline on pienille työmaakilville ja mainostauluille. Puutelinettä käytetään lyhytaikaisissa kohteissa. Puutelineissä käytetään käsittelemätöntä puuta.

Mainospinnat voidaan tehdä PP-kennolevystä, vanerista tai alumiinista. Puutelineet voidaan maalata eri sävyihin ja niihin voidaan laittaa myös valaisimet.
Telineen ympärille kannattaa jättää turvaetäisyys.

Mainostaulun terästelineet

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet tukevia terästelineitä jo yli 20 vuotta. Terästelineet on suunniteltu rimoitetuille tekstilevyille. Sinkityt telineet ovat kestäviä ja niitä on helppo siirtää työmaalta toiselle.

Mainospinnat voidaan tehdä PP-kennolevystä, vanerista tai alumiinista. Telineet voidaan polttomaalata eri RAL- sävyihin ja niihin voidaan laittaa myös valaisimet. Meiltä myöslupapalvelut ja pystytys.
Telineen ympärille kannattaa jättää turvaetäisyys.

Mainoskankaan terästelineet

Ferratontrussi mainostelineessä on yhdistetty terästelineen jämäkkyys ja trussiosien näyttävyys. Se on suunniteltu mainoskankaille. Teline on 1-puoleinen.

Mainospintana käytetään erilaisia mainoskankaita. Telineet voidaan polttomaalata eri RAL- sävyihin ja niihin voidaan laittaa myös valaisimet.
Meiltä myös lupapalvelut ja pystytys. Telineen ympärille kannattaa jättää vähintään telineen korkeuden verran turvaetäisyyttä.

Mainoskankaan alumiiniteline Trussi
Mainostelineet Led-videonäytöille
Mainostelineet seinään

Alumiiniset mainostelineet seinään ovat näyttäviä ja kestäviä. Valikoimastamme löydät alumiiniset mainostelineet kaikenkokoisille mainoskankaille sisä- ja ulkokäyttöön. Meillä on valmiita vakiokokoja eri malleille, mutta valmistamme myös erikoiskokoja.

Mainospintana käytetään erilaisia mainoskankaita. Telineet voidaan polttomaalata eri RAL- sävyihin ja niihin voidaan laittaa myös valaisimet.
Meiltä myös lupapalvelut ja asennus.

Mainostelineiden lisätarvikkeet

Mainostelineisiin saa paljon lisätarvikkeita kuten lippuja, massiivi-elementtejä, erikoisvärejä, erilaisia painoja. Tässä keskitymme kuitenkin lähinnä valaisutarpeiden esittelyyn.

0