OPASTEET RAKENNUSTYÖMAALLE

Työmaataulut
Työmaataulut

Mainostaulut
Mainostaulut

Työmaan opasteet
Työmaan opasteet

Työmaaviitat
Työmaaviitat

Turvakilvet
Turvakilvet

Liikennemerkit
Liikennemerkit

Työmaan näytöt
Työmaan näytöt

HaarnioTag-mobiiliopastaminen
HaarnioTag-mobiiliopastaminen

Työmaakilpien suunnittelu
Työmaakilpien suunnittelu

Asennus
Asennus

Rakennusopasteet toiminnan, turvallisuuden ja järjestyksen parantamiseksi. Työmaan mainospinnat ja lakisääteiset työmaataulut.

Näissä tarpeissa Haarnio Oy on erityisen kokenut ja samalla innovatiivinen tarjoten erilaisia kilpiä opastamiseen sekä älykästä opastusta älypuhelimilla että näyttötauluilla.

Työmaan opasteet

Työmaataulun tarkoitus on kertoa mitä rakennetaan, kuka rakentaa ja kenelle. Hyvä on jos aikataulukin julkaistaan. Työmaahan on aina naapureille häiriö ja kivalla tiedotuksella sitä voi hieman loiventaa. Työmaataulu voi olla materiaaliltaan levyä tai kangasta.

Työmaataulut

Työmaan kyltit opastavat työmaille kulkemisessa, puhutaankin työmaalle opastamisesta. Työmaaviitat, nosturimainokset ja liikenteen ohjaus ovat hyvä esimerkki työmaakylteistä. Toki työmaataulu on niistä edelleen se pääopaste.

Mainostelineet

Saisiko Teille olla mainosteline alumiinista vai teräksestä? Haluaisitteko sen pystytyksellä ja tarvitaanko toimenpidelupia? Laitetaanko valot? Kyllä, me toimitamme kaiken tämän ja paljon muuta, ole hyvä ja tutustu.

Työmaan mainokset

Työmaan näkyminen kaukaa, lipuin, nosturimainoksin, työmaakyltein ja logokilvin on ystävällinen tapa kertoa rakennustyömaan haitoista ja vaaroista. Ajatushan on, että lähestyt työmaata, terästä mielesi vaaramomenteille. Toinen positiivisesti haittoja poistava tekijä on kaluston merkitseminen rakentajan logoilla, se vähentää hävikkiä.

TILAA TYÖMAAN OPASTESUUNNITTELIJA TÄSTÄ

  • Ihmiset perille, monikielisyys huomioiden
  • Tavarat paikoilleen
  • Turvallisuus kasvuun
  • Työteho nousuun
  • Imago esille
0