TOIMITILAKIINTEISTÖJEN ULKO-OPASTEET

Ulko-opasteet käsittävät kohteeseen ohjauksen, kohteessa piha-alueella liikkumisen ja kohteen identifioimisen sekä sisäänkäyntien ja purkupaikkojen merkinnät.

Karttaopasteet

Alueelle ohjataan erilaisin viitoin ja jalallisin opastein. Usein koko alueen hahmottaminen vaatii opasteen, jossa on visuaalinen kartta alueen ja rakennuksen tärkeimmistä kohteista. Saapujalla on mielessään minne autonsa pysäköi ja siitä sisään oikein navigoi.

Valaistut opasteet

Ulko-opasteet voidaan valaista sisältäpäin, jolloin valaistu pinta on valolaatikkomainen. Toinen vaihtoehto on valaista ne edestäpäin, jolloin opasteen yläreunaan yleensä asennetaan valoprofiili.

Opastusmerkit

Liikennemerkit on yleisin opastusmerkkilaji, muttei ainoa. Opastusmerkit voivat käsittää vaikkapa asfalttiin tai betoniin liimattuja tarroja.
Tutustu kuvien linkkeihin ja opit nopeasti lisää.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset

Mitä ulko-opasteita valmistetaan?

Valmistamme erilaisia seinäkilpiä ja karttaopasteita sekä liikennemerkkejä. Opasteet voivat sisältää myös elektroniikkaa.

Kuinka pitkä toimitusaika ulko-opasteilla on?

Normaali toimitusaika on 2-4 viikkoa.

Kuinka ulko-opasteiden valmistus tapahtuu?

Asiakkaan toiveen mukaan lähdetään liikkeelle ja opastamme tarvittaessa erilaisten efektien ja muotojen valinnassa. Tuotanto tulostaa kuvat ja tarrat, liimaa levylle tai esimerkiksi karttataulut voidaan myös muotoonleikata.

Millaisia ulko-opasteiden kokoja on tarjolla?

Haarniolla on useita eri profiileja, joissa on omat maksimikokonsa. Kaikkeen tarpeeseen on oma ratkaisunsa. Alakokoraja yleensä 60-100 cm, yläkokorajaaa ei ole.

Entäs ulko-opasteiden huolto ja varaosat?

Usein tosiaan joku rekka kolhaisee opasteita ja tarvitsee vaihtaa esimerkiksi toinen pystyprofiili. Varaosan saanti on helppoa ja tarvittaessa vaihdamme osan. Kovin vanhaa opastetta ei kannata korjata vaan tilata kokonaan uusi.

Alueopastetaulut

Valmistamme ja suunnittelemme alue- ja karttataulut kaikentyyppisiin kohteisiin esim. hotellit, asuintalot, toimisto- ja tuotantorakennukset, teollisuusalueet, urheilukentät jne… Karttataulut asennetaan joko seinään tai jaloille. Karttataulut voidaan myös valaista. Karttataulun päälle kannattaa laittaa graffitisuoja. Erikoisia karttaopasteita voidaan tehdä myös muotoonleikkaamalla.

Saapuvalle vieraalle näytetään yleensä ensin lähestymiskilpiä kuten osoiteviitta. Kun sitten tullaan alueelle, niin näytetään aluetaulu, jossa yleensä on kartta mukana.

Itse alueella sitten tarvitaan mahdollisesti suuntaopasteita, jotka auttavat löytämään oikean rakennuksen. Haarnio Oy:llä on useita opasteprheitä, joista löytyy vakiona suuntaopaste ulos.

35200 Alueopasteet
35201 Alueopaste LED-videonäytöllä 2500(2240)x3500(1280) mm 1-p
35210 Alueopaste Signus 60 mm putki
35215 Alueopaste Signus 90 mm putki pyör.kulmat
35220 Suuntaopaste Signus 60 mm putki
35225 Alueopaste Alumeo
35230 Alueopaste Glasus
35235 Suuntaopaste Glasus
35240 Alueopaste Vikiprofiili
35245 Suuntaopaste Vikiprofiili
35250 Alueopaste Viktus
35255 Suuntaopaste Viktus
35260 Alueopasteen tarvikkeet
35261 Valaisin Signus alue- ja suuntaopasteeseen
35262 Valaisin Alumeo alueopasteeseen
35263 Valaisin Viki suuntaopasteeseen
35264 Suuntaopasteen kiinnikkeet

Vitriinit ulkoseinään
Vitriinit jaloilla
Valomainoslaatikot

Meillä on monipuolinen valikoima valomainoksia. Energiaa säästäviä LED -valodiodeja käytetään yhä enemmän.
Alumiinirungot voidaan maalata RAL -sävyihin. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme valomainokset.

Ikkunateippaukset

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme näyttävät mainokselliset, sisustukselliset ja opastavat sekä turvaa lisäävät ikkunateippaukset. Ikkunateippauksia käytetään myös yhä lisäämään turvallisuutta tai osana sisustusta.

Kysy myös erikoiskalvoja (näköeste-, turva-, lämpö- ja energiakalvot ja huomiotarrat) asuintaloihin ja toimitiloihin.

Teippaamme myös autoja.

0