TOIMITILAKIINTEISTÖJEN SISÄOPASTEET

Olemme valmistaneet ja asentaneet opasteita jo yli 40 vuotta.
Sairaalat, terveysasemat, koulut, päiväkodit, toimisto- ja virastotalot, hotellit, kirjastot, kirkot, uima- ja urheiluhallit, kauppakeskukset, tuotantolaitokset, pysäköintitalot, golfkentät, väestönsuojat… Teemme opasteet joko valmiista suunnitelmista tai tulemme luoksenne ja teemme ehdotuksen tarvittavista opasteista. Meiltä myös laajempi opastesuunnittelu.

Opastevaihtoehdot

Olemme valmistaneet ja asentaneet opasteita jo yli 40 vuotta. Opastekohteina meille on tuttuja mm. sairaalat, terveysasemat, koulut, päiväkodit, asuintalot, toimisto- ja virastotalot, hotellit, kirjastot, kirkot, uima- ja urheiluhallit, kauppakeskukset, tuotantolaitokset, pysäköintitalot, golfkentät, väestönsuojat jne. Opastevaihtoehtoja on siis lukematon määrä.

Kuinka opastan?

Jos mietit kuinka opastaa oikein, niin apuja saatte meiltä. Teemme opasteet joko valmiista suunnitelmista tai tulemme luoksenne ja teemme ehdotuksen tarvittavista opasteista. Meiltä myös laajempi opastesuunnittelu.

Opastenäytöt (Digital Signage)

Sähköisten opasteiden suosio kasvaa jatkuvasti.
Digitaalinen opastus tuo lisää tehokkuutta opastamiseen, tiedottamiseen ja mainontaan; Liikkuva kuva, ääni, multimedian tehokeinot, vaihdettavuus, verkkoratkaisut ja käyttökohteiden monipuolisuus. Meiltä saat täyden palvelun: Suunnittelun, laitteiston,sisällöntuotannon ja käyttökoulutuksen.

Opastenäyttömme ovat korkealuokkaisia laatutuotteita, joissa yhdistyy näyttävyys, värit, interaktiivisuus ja päivityksen reaaliaikaisuus helpolla tavalla.

HaarnioTag – opasteet

Ohjaa ihmiset HaarnioTag-pistekilpien kautta omassa älypuhelimessa jatkuvaan opastukseen. Se parantaa esteettömyyttä esimerkiksi yli kielirajojen ja osittain myös yli
näkemisvaikeuksien.

Seinäopasteet

Meillä on monipuolinen valikoima seinäopasteita. Perinteisten tekstiliuskaopasteiden rinnalla valmistamme yhä enemmän tulostettuja opasteita. Opasteita voi myös täydentäänäyttöopasteilla.

Kohdeopasteet

Kohdeopaste suuntaa kohteeseen tai kertoo että olen perillä.

Katto-opasteet

Kattokilvet täydentävät opastekokonaisuutta. Yleensä kattokilvet ovat samaa tuoteperhettä kuin muut opasteet ja nimikilvet.
Kattokilvet voivat olla yksi-tai kaksipuolisina. Kattokilvet voidaan myös tehdä erilaisistatulostetuista materiaaleista.

Ulokeopasteet

Ulokeopasteet asennetaan yleensä 90 asteen kulmaan seinään. Niitä käytetään yleensä korkeissa auloissa. Ulokeopasteet ovat usein samaa tuoteperhettä, kuin muut opasteet. Ulokeopasteet voivat olla yksi-tai kaksipuolisina. Asennuksessa opasteen alareuna oltava vähintään 2100 mm.

Hissiopasteet

Hissien edessä ja hissien sisällä olevat opasteet auttavat painamaan oikean kerroksen.

Ilmoitustaskut

Meillä on monipuolinen valikoima ilmoitustaskuja, joihin voidaan laittaa paperituloste. Ilmoitustaskua voidaan käyttää: väliaikaisessa tiedottamisessa, ruokalistana, hinnastona, karttaopasteen kehyksenä, nimikilpenä, hissiopasteena jne… Ilmoitustaskun avulla saat kaikki ylimääräiset teipillä kiinnitetyt paperit pois seiniltä. Tuloksena siistimpi työympäristö. Alumiinirungot voidaan maalata RAL-sävyihin.

Symbolikilvet

Symbolit, ikonit, piktogrammit, yhtä kaikki viestivät kansainvälisellä tavalla oikeaan paikkaan oikeat henkilöt. Aiemmin symboli oli 80 mm korkea, nyt se voi olla jo oven kokoinen sisustuksellinen teippaus. Sinä päätät, me teemme ja tarvittaessa ehdotamme.

Nimikilvet

Oma nimi, oma soppi on tärkeä identiteetin osa. Vaikkei olisi omaa huonetta, niin nimikilven voi nostaa pöydälle salkusta jos työtilassa kulkee vieraita. Nimikilvet ovat tärkeä osa talon opastekokonaisuutta. Valikoimassamme on perinteisiä tekstiliuskakilpiä sekä nimikilpitaskuja sillä nykyään myös asiakas tulostaa itse nimet joko tekstinauhalle tai paperille, etenkin jos halutan ilmaista jotain persoonasta itsestään.

Ovitarranumerot

Tilojen tekninen merkintä säästää jatkossa, kun tilan identifikointi huonenumerolla tekee asioista yksioikoisen selviä kohteessa ilman pohjakuvilla suunnistusta.

Tarratekstit

Tilan nimeäminen tekee tilasta selkokielisen ja ohjaa oikeaan varmuudella. Nimi on myös pelkkää huonenumeroa helpompi muistaa. Nimi kuvaa yleensä tilan käyttöä tai rakennuksen historiaa.

Opastepyloonit

Opastepyloonit ovat lattiaa vasten itsestään seisovia opasteita. Ne valmistetaan useista eri malleista räätälöiden tarpeenne pohjalta. Kerro toiveesi ja annan meidän auttaa tai lähetä valmis kuva.

Turvakilvet

Valmistamme kaikki turvallisuuteen ja tiedottamiseen liittyvät tarrat ja kilvet. Meillä on valmiit tiedostot erilaisista vakioturvakilvistä ja sen lisäksi voimme valmistaa tarran tai kilven haluamallasi tekstillä, värillä, haluamassasi muodossa ja koossa. Myös juoksevat numeroinnit. Monipuolisen konekantamme avulla saamme teille sekä pienet että suuret sarjat edullisesti ja nopeasti. Tarrat voidaan liimata erilaisille pohjamateriaaleille, kuten muoville ja alumiinille. Tarrat voidaan suojalaminoida kulutuskestävyyden lisäämiseksi.

Tussitaulut

Tussitauluja käytetään toimistoissa, yleisötiloissa ja auloissa. Tauluun voi kirjoittaa erivärisillä whiteboard -tusseilla sekä kiinnittää papereita magneeteilla.

Turvaopasteet (Everglow)

Everglown erinomaisuus tulee esiin silloin, kun hätä on oikeasti käsillä. Katso video jälkivalaisevuudesta.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset

Mitä sisäopastevaihtoehtoja on tarjolla?

Meiltä saatte kaikki sisäopasteet yhdestä ja samasta paikasta. Liikeideamme on tässä hyvin laaja kattaen sisä-ja ulko-opasteet, perinteiset ja digitaaliset. Myös sisustukselliset ratkaisut ja auringonsuojakalvotukset. Tuotenimikkeitämme: Viki, Signus, Glasus, Vismus, Digtus, Vismus ja Vismus-hohto.

Mihin sisäopasteita voidaan asentaa?

Asennamme opasteita kaikkin näkyviin pintoihin, siis lattiaan, seinään, ikkunaan, oveen ja kattoon.

Mikä on aikataulu sisäopastevalmistuksessa?

Yleensä pysyvien opasteiden tekeminen on rakentamisen loppuvaiheen töitä. Sähköä vaativat opasteratkaisut kuten valaistut opasteet ja digitaaliset opasteet vaativat aiempaa suunnittelua.

Miten sisäopasteet suunnitellaan ja valmistetaan?

Valmiit profiilit ja ratkaisut on hyvä lähtökohta kaikkeen opastetoimintaan.

Mitä sisäopasteiden kokovaihtoehtoja löytyy ja mihin hintaan?

Opasteiden koko on rajaton. Teippasimme juuri seinämainokset, joka on 75×10 metriä. Rintanimikilpi on usein 60×10 millimetriä. Hinta riippuu sarjan koosta ja valitusta mallista.

0