TEOLLISUUDEN OPASTEET

Teollisuudessa on kiinteistöopasteiden lisäksi erikoisempia kilpi- ja opastetarpeita, joita esittelemme tässä osiossa. Haarnio Oy:ssä on monia eri tekniikoita, joista voimme valita parhaan juuri kohdettanne ja sen arvoa ja käyttöä parhaiten tukevan tarran, kilven, kaiverteen, painatuksen, sapluunamaalauksen tms.

Konekilvet

Merkkaamme laserilla, kaiverramme ja jyrsimme sekä tulostamme konekivet erilaisiin käyttötarkoituksiin. Jos yhdistämme kilpiin HaarnioTag-järjestelmän, niin kilpi muuttuu kosketuspisteeksi kilvestä älypuhelimen kautta internetiin.

Kiinteistökilpisarja vaihtuvalla numeroinnilla ja kiinteistötunnuksella, leikkausvaihe tulostuksen jälkeen.

Laitemerkinnät

Merkkaamme laserilla, kaiverramme ja jyrsimme sekä tulostamme laitemerkinnät erilaisiin käyttötarkoituksiin. Jos yhdistämme kilpiin HaarnioTag-järjestelmän, niin kilpi muuttuu kosketuspisteeksi kilvestä älypuhelimen kautta internetiin.

Tuotemerkinnät

Merkkaamme laserilla, kaiverramme ja jyrsimme sekä tulostamme tuotemerkinnät erilaisiin käyttötarkoituksiin. Jos yhdistämme kilpiin HaarnioTag-järjestelmän, niin kilpi muuttuu kosketuspisteeksi kilvestä älypuhelimen kautta internetiin.

0