ASUINKIINTEISTÖJEN ULKO-OPASTEET

Hyvät merkinnät rakennusta lähestyttäessä antavat viimeistellyn ja huolitellun kuvan asuinkiinteistöstä. Ja tämä lisää taloyhtiön, ympäristön ja asuntojen arvoa. Kun itse arvostamme kotimme ympäristöä ja satsaamme sen kehittämiseen, niin myös muut arvostavat ja kunnioittavat sitä. Paikat pysyvät kunnossa ja lopulta työmäärä vähenee, hyvän opastamisen kautta, joka alkaa jo ulkotiloista.

Aluekarttataulu

Aluekarttataulut asennetaan sisääntuloväylään tai niin, että taulun paikka on havaittavissa sisääntulossa. Usein jätekatoksen seinä on sellainen paikka, jossa aluekartta voidaan asentaa suoraan seinään. Vakiokoko on 1000×700 mm. Kartassa ilmoitetaan näkemäsuunnasta talot ja niiden numerointi sekä pysäköintipaikat ja reitit.

Talonimikilvet

Talon nimeäminen on arvokas teko, joka onnistuu jo pikkurahalla. Anna yhtiön asukkaiden tuntea arvoa kodistaan ja vieraiden löytää helpommin perille. Malleja alumiinista messinkiin.

Talonumerokilvet

Saapuva hälytysajo, jakelu tai vierailletulo kiittää kun talot ovat hienosti ja näkyvästi numeroitu.

Jäteohjekilvet

Jätehuollon ohjeistus, mitä saa laittaa ja minne. Useita erilaisia vakiomalleja. Peruskoko 200×300 mm alumiini.

Sähköauton latauspiste

Helppo ja selkeä kyltti. Kerro tarvitko tolpan ja tai kiinnikkeet. Mahdollista myös räätälöidä kilpi, joka kertoo sähkön veloitusperusteet

0