ASUINKIINTEISTÖJEN SISÄOPASTEET

Valmistamme kaikki kerrostaloihin tarvittavat opasteet. Ilmox-porrastauluissa on kaikki asuintaloihin tarvittavat porrastaulut, ilmoitustaulut ja kirjaimet. Valikoimamme on Suomen laajin käsittäen myös digitaaliset infonäytöt ja sisustukselliset retrotaulut. Lue artikkelimme Kuinka valita sopiva porrastaulu. Meiltä saat myös ovikilvet, irtokirjaimet, liikennemerkit ja karttataulut…

Ilmox-porrasnäyttö

Perinteisten porrastaulujen sijaan käytetään myös elektronisia porrasnäyttöjä.

Elektronisten porrasnäyttöjen yleisiä piirteitä ovat etäpäivitettävyys ja reaaliaikaisuus sekä useiden eri viestien mahdollinen vaihtuminen taulussa. Lisäpiirteitä ovat esimerkiksi sisustuksellisuus, erikoistoiminnot.

Porrasnäyttö on monitori (21-55 tuumaa), jota ohjataan pienoistietokoneella (soitin, player) joka yhä useammin on rakennettu näytön sisään. Näyttöruutu yleensä jaetaan useaan osa-alueeseen, esimerkiksi nimiluettelon, tiedotusten ja vaikkapa sääennusteen kesken.

Porrasinfo kannattaa vertailla tähän tuotteeseen, sillä Porrasinfossa taulu voidaan yhdistää myös esimerkiksi varaus- ja lukitusjärjestelmään.

Edistynein järjestelmämme hyödyntää taloyhtiön www-sivujen näkymiä.

Tarjolla on myös keskitettyä tv-kanavointia käyttävä järjestelmä.

Edullisimmalla pääsee, jos käyttää kuluttajan omaa näyttöpäätettä eli älypuhelinta, sitä harkittaessa kannattaa tutustua IlmoxTagiin.

IlmoxTag-kosketusnäyttö

IlmoxTag-kosketusnäyttö näyttää asukasluettelon, sekä toimintapainikkeita esimerkiksi ilmoituksiin. Näyttö palautuu aikaviiveellä perusnäkymään asukasluettelosta.

IlmoxTag–mobiilitaulut

Uutuutena tarjoamme mobiililaitteisiin yhdistyvää IlmoxTag-taulua.

IlmoxTag-älynimitaulu

IlmoxTag-älynimitaulu

IlmoxTagTM-älynimitaulu on aina mustalla kehyksellä ja avainlukolla varustettu asukkaiden nimitaulu 13 mm kirjaimille. Älykkään siitä tekee NFC-lähilukusiru ja/tai QR-koodi, josta kukin voi omalla puhelimellaan ottaa linkin haluttuun selainosoitteiseen. Vakiona taulussa Haarn.io-ilmaisvalikko, joka on laajennettavissa vaikka taloyhtiön mobiilisivustoksi.

Nimitaulut

Porrastaulujen tuoteperhe (Ilmox) sisältää monia vaihtoehtoja asukastauluun. Nimitaululla käsitetään porrastauluosuus kokonaisuudesta, johon usein yhdistyy kannellinen, lukittava ilmoitustaulu ja asukkaiden vapaasti käytettävä ilmoitustaulu ilman suoja-akryyliä.
Ilmox tuoteperheessä on monia vaihtoehtoja laittaa nimet nimitauluun:
– porrastaulukirjaimet
– tekstinauhat
– paperituloste
– porrasnäyttö
Nimitaulut voidaan toteuttaa alla esitetyillä erillisilla tauluilla tai yhdistelmätaululla.

Ilmoitustaulut

Porrashuoneissa, nimitaulun vieressä on aina ilmoitustaulu.
Ilmoitustaulut on jaettu seuraavasti:

Nimitaulua vastaava ilmoitustaulu on yleensä virallisille ilmoituksille. Taulussa on saranoitu ruuvilukittu kehys.
Asukkaiden vapaille ilmoituksille on mahdollista ottaa ilmoitustaulu ilman suoja-akryyliä.
Valmistamme erikokoisia ilmoitustauluja myös toimitiloihin. Ilmoitustauluja käytetään auloissa, neuvottelutiloissa, työhuoneissa, kahviossa jne…
Taulu voi olla yksivärinen tai näyttävä kuvailmoitustaulu. Ilmoitukset voidaan kiinnittää nastoilla tai magneetilla. Katso myös tussitaulut.

Tulostetaulu Ilmox

Ilmox taipuu myös esimerkiksi A4 ja A3 kokoisten tulostettujen ohjepapereiden tyylikkääksi tauluksi, jossa ilmoitus on suorana muovitaskun välissä akryylin alla

Palokunnan taulu

Turvallisuustaulu palokunnan ohjeille. Tutustu tuotteeseen alla

Kerrosnumero

Kerrosmerkinnät voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Eniten käytetään irtokirjaimia, mutta kerronumero voidaan myös maalata sabluunalla tai sijoittaa taustalevylle.

Valmistamme kerrosnumerot laadukkailla koneillamme. Käytössämme kaikki materiaalit. Tuotteita voidaan eloksoida, maalata erikoismaaleilla, polttomaalata RAL -sävyihin tai niille voidaan tulostaa kuviota. Kerrosnumero voidaan tehdä myös jälkiheijastavasta materiaalista, jolloin se hohtaa pimeässä.

Nimikilpi rivitaloon

Rivitaloissa on harvoin postiluukkua. Taloyhtiön on helpoin käyttää Ilmox-rivitalonimikilpeä, johon sopivat 13 mm valkoiset kirjaimet. Urapohja aina musta. Kehys saatavana valkoinen ja kromattu.

Vakiokaiverrettu huonetilakilpi

Valkoinen pohja mustalla tekstillä tai musta pohja valkoisella tekstillä. Kiinnitetään lujalla kaksipuoleisella teipillä, joka kilvissä vakiona. Ulkotilaan tulevat kyltit ovat hieman paksumpia ja ruuvikiinnitteisiä.

Varastojen numerointi

Varasto numeroidaan useilla eri tavoilla. Vakiona 60×40 mm alumiini, jossa
tarramerkintä, saatavana myös kaiverrettuna.

Yhdistelmätaulut

Valmistamme erikokoisia yhdistelmätauluja. Voit laittaa erillisten taulujen sijaan yhden yhdistelmätaulun. Yhdistelmätaulut ovat yleensä joko 2- tai 3-osaisia. Asukasluettelo voi olla taulussa ilmoitusosan päällä tai vierellä.

Jätekierrätyksen ohjekilvet

Jätehuollon ohjeistus, mitä saa laittaa ja minne. Useita erilaisia vakiomalleja. Peruskoko 200×300 mm alumiini.

0