OPASTEET KIINTEISTÖIHIN

Hyvä opaste ohjaa perille, pitää järjestyksen ja luo turvallisuutta. Lisäarvoa tilaaja saa opasteesta silloin kun opaste on tyylikäs, uudenaikainen tai muuten rakennukseen sopiva, aikaa kestävä ja helppo päivittää. Tähän Haarnio Oy on keskittynyt palvellakseen rakentajaa, rakennuttajaa ja tilojen käyttäjää monipuolisesti ja hyvin kaikissa opastetarpeissanne.

Teollisuuden opasteet

Teollisuudessa on kiinteistöopasteiden lisäksi erikoisempia kilpi- ja opastetarpeita, joita esittelemme tässä osiossa. Haarnio Oy:ssä on monia eri tekniikoita, joista voimme valita parhaan juuri kohdettanne ja sen arvoa ja käyttöä parhaiten tukevan tarran, kilven, kaiverteen, painatuksen, sapluunamaalauksen tms.

Asuinkiinteistöjen ulko-opasteet

Hyvät merkinnät rakennusta lähestyttäessä antavat viimeistellyn ja huolitellun kuvan asuinkiinteistöstä. Ja tämä lisää taloyhtiön, ympäristön ja asuntojen arvoa. Kun itse arvostamme kotimme ympäristöä ja satsaamme sen kehittämiseen, niin myös muut arvostavat ja kunnioittavat sitä. Paikat pysyvät kunnossa ja lopulta työmäärä vähenee, hyvän opastamisen kautta, joka alkaa jo ulkotiloista.

Toimitilakiinteistöjen ulko-opasteet

Ulko-opasteet käsittävät kohteeseen ohjauksen, kohteessa piha-alueella liikkumisen ja kohteen identifioimisen sekä sisäänkäyntien ja purkupaikkojen merkinnät.

Asuinkiinteistöjen sisäopasteet

Valmistamme kaikki kerrostaloihin tarvittavat opasteet. Ilmox-porrastauluissa on kaikki asuintaloihin tarvittavat porrastaulut, ilmoitustaulut ja kirjaimet. Valikoimamme on Suomen laajin käsittäen myös digitaaliset infonäytöt ja sisustukselliset retrotaulut. Lue artikkelimme Kuinka valita sopiva porrastaulu. Meiltä saat myös ovikilvet, irtokirjaimet,liikennemerkit ja karttataulut…

Toimitilakiinteistöjen sisäopasteet

Olemme valmistaneet ja asentaneet opasteita jo yli 40 vuotta. Sairaalat, terveysasemat, koulut, päiväkodit, toimisto- ja virastotalot, hotellit, kirjastot, kirkot, uima- ja urheiluhallit, kauppakeskukset, tuotantolaitokset, pysäköintitalot, golfkentät, väestönsuojat… Teemme opasteet joko valmiista suunnitelmista tai tulemme luoksenne ja teemme ehdotuksen tarvittavista opasteista. Meiltä myös laajempi opastesuunnittelu.

TILAA OHJEITA TAI TUOTEKORTTEJA TÄSTÄ:

  • Kerro kohteesta
  • Kerro tarpeesta
  • Turvallisuus kasvuun
  • Kerro mitä itse ajattelit
  • Ja anna meidän ehdottaa sen pohjalta
0