MUUT PALVELUT

Mainos- ja opastetuotteisiin liittyy monia oheispalveluita kuten toimitus, asennus, huolto, päivitys, vuokraus, varastointi, käyttökoulutus ja järjestelmäpalvelut. Niitä kutsutaan meillä myös tuotteisiin liittyviksi optioiksi.

Opasteasennus

Mainosten ja opasteiden asennus joko sujuu tai ei, Haarniolla sujuu. Harjoitus näet tekee mestarin. Lähes puoli vuosisataa olemme asentaneet pieniä ja suuria opaste- ja mainoseriä. Suurin kooltaan on edelleen 156×7,5 metrinen kattomainos Forssan painotalon katolla, johon teimme asennusmuotit.

Mainosvuokraus

Ylläpidämme myös vuokrattavia mainoksia ja etenkin mainostelineitä. Meiltä löytyy myös täyden palvelun tapahtumapaketti.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset

Mitä muut palvelut pitää sisällään?

Asennus kaikille eri tuotteillemme, mukaan lukien autoteippaus ja telineasennus, lisäksi varastointi, toimitus, vuokraus, järjestelmäpalvelut sekä huolto ja päivitys. Jarjestelmäpalveluihin kuuluu ylläpito, ohjelmointi ym.

Milloin muita palveluita ja optioita tarvitaan?

Optioita tarvitaan aina kun et halua olla täydellisesti “tee se itse”-henkilö tuotteen esillepanossa ja liikutuksissa.

Missä varastointi tapahtuu?

Pääsääntöisesti Haarnion omissa tiloissa Nummelassa.

Miten ja kenen kanssa tehdään?

Kotimaisen ja kokeneen Haarniolaisen kanssa. Mahdolliset yhteistyökumppanimme ovat pitkäaikaisia ja luotettuja toimittajia.

Mitä palvelut maksaa?

Huippupalvelulla on hinta, joka perustuu todellisiin kustannusrakenteisiin, kuten kaikki meillä. Periaatteemme on, ettei asiakasta koskaan ryövätä.

Entäs huolto ja varaosat? Kuka tarjoaa?

Meille on tärkeää, että asiakkaamme on pysyvästi tyytyväinen. Kaikessa mahdollisessa valitsemme helposti korvattavissa olevan tuoteratkaisun, jonka itse tarjoamme.

TOIMITUS

VUOKRAUS

VARASTOINTI

KÄYTTÖKOULUTUS

JÄRJESTELMÄPALVELUT

0