TEIPPAUKSET

Tarraa pintaan, olipa sitten kyse suojauksesta, uudesta väristä tai mainoksesta. Teipattavat pinnat voivat olla ikkunaa, metallia, muovia. Pinta voi olla suora tai tasainen, mutta entä voiko pinta olla rösöinen? Kyllä vain, teipattavia kalvoja on myös muotoutuvia, eli jopa tiiliseinään voidaan teipata. Pinta kuitenkin vaikuttaa teipin kestopysyvyyteen.

Ikkunateippaukset

Liiketilasi ikkunat ovat todellinen mainospinta, johon ei yleensä tarvitse hakea toimenpidelupaa, ainakaan, jos teippaus on puhtaasti liiketoiminnan edistämiseen. Teippaus ulkopuolella on näkyvämpi, kun taas teippaus sisäpuolelta on paremmin suojassa. Usein myös yhdistelemme näitä vaihtoehtoja. Teipit kuntoon ikkunassa!

Autoteippaukset

Pakettiautot ovat liikkuva mainosväline, johon kannattaa teipata yrityksen brändin mukaiset myyvät merkinnät. Autot tuodaan meille pestynä. Kannattava investointi.

Sisustusteippaukset

Miljöösisustaminen on tuonut tilojemme viihtyvyyden uudelle tasolle. Normaalista kipsilevyseinästä teipataan nopsasti tiiliseinää ja solisevat purot portaikon seinässä saavat työviihtyvyydelle hyvät puitteet. Sisusta rohkeasti teippaamalla, se on helppoa uusia vaikka vuosittain!

Älykalvo-teippaus

ÄlykalvoTM-teippaus

Ikkuna, johon on teipattu ÄlykalvoTM , muuttuu kirkkaasta peitetyksi kaukosäätimen on / off – napista. Kalvoon voidaan tulostaa merkintöjä ja sitä voidaan käyttää projektorin heijastuspintana (sisältä ulospäin). Tarjoamme kalvoa kolmessa värissä: Kirkas/vaalean harmaa, kirkas/valkoinen, ja kirkas/musta.

0