SISUSTUSTUOTTEET

Sisustaminen on nyt työpaikoilla muotia. Viihtyisyydellä autetaan saavuttamaan hyvä ilmapiiri. On mahdollista luoda kokonaisuuksia, joissa tilan kaikki pinnat on harmonisoitu esim. viihtyisyyden pohjalta. Sisustamiseen sisällytetään yleensä huonekalut ja pinnat.

Sisustaminen tilaelementein

Haarniolta saat sellaisia elementtejä, joita ei löydy huonekalukaupasta. Tarkoitamme esimerkiksi liukuseinää, jossa kokoustila muuntautuu kahdeksi huoneeksi niin, että liukuseinän molemmat pinnat on tulostettu erilaisiksi kuviksi.

Sisustaminen erilaisilla pinnoilla

Haarnio Oy toi ensimmäisenä pohjoismaissa v.2001 UV-tulostuksen sisustamiseen. Nyt kehitys on siinä tilanteessa, että oikeastaan kaikille pinnoille voidaan tulostaa ja saavuttaa ennen näkemättömiä kokonaisuuksia. Mene tilaan, sulje silmäsi ja näe unelmasi, onko se Provencen laventelipelto, jonka sävyjä ja kuvioita haluaisit mattoon, kattoon, seiniin, verhoihin, tyynyihin? Kaikkea on tarjolla ja loput tai kaikki Haarnion tulosteina.

Lavasteet

Tulostamme teatteriin, messuille, toimistoon lavasteita, ja meiltä saatte ne tarvittaessa kaikkine rakenteineen ja valoineen jopa asennettuna. Tulostusmateriaaliksi käy vaneri, mainosmateriaalit levyissä ja kankaissa.

Somisteet

Meikkaamme, stailaamme, freshaamme, tuunaamme rakennuspintoja pienillä ja suurilla somisteilla. Tai autamme Sinua tekemään sen. Tulostetaanko toimistoonne oman firman logoilla pöytäliina?

Sabluunat

Tee se itse vaatii työvälineet, joista sabluunat ovat hyvä apuväline kun halutaan maalata toistuvaa kuviota tai tekstiä seinään. Valmistamme sabluunat ohuesta muovista tai tarrasta jos kyseessä on kertakäyttösabluuna tai haetaan erityisen tarkkaa reunaa. Hiekkapuhalluksen sabluunamateriaali määräytyy halutun puhalluksen syvyydestä.

Sisustustarrat tarratulostimella

Tulostamme erilaisia tapettitarroja. Kutsumme tulostettuja ja ääriviivamuotoon leikattuja kuvioita  sisustustarroiksi. Esimerkiksi yrityksen tuotteita tai fiiliskuvioita kuten perhosia tai apstraktikuvioita. Koko on vapaa ja lajitelmaan voi valita erilaisia kuvioita.

Sisustustaulut

Erikokoisia sisustustauluja käytetään yrityksissä tuomaan viihtyvyyttä ja luomaan tunnelmaa. Voit tilata meiltä yksittäisen taulun vaikkapa lahjaksi tai kokonaisen hotellin kaikki sisustustaulut.

Voimme tehdä ja tulostaa sisustustaulut eri materiaaleille ja myös leikata muotoon. Autamme myös suunnittelussa.

50600 Sisustustaulut
50610 Kuvalisä tauluun Thestus yht. alle 2 m2  Ilmoitustaulujen värikuvapinta valmiista aineistosta
50611 Kuvalisä tauluun Thestus yht. yli 2 m2  Ilmoitustaulujen värikuvapinta valmiista aineistosta
50620 Taidetaulu Artix 600×400 mm  Valmiista aineistosta
50621 Taidetaulu Artix 900×600 mm  Valmiista aineistosta
50622 Taidetaulu Artix 1500×1000 mm  Valmiista aineistosta
50630 Kuvakoostetaulu Artix polyesteri 730×555 mm vakio  Mahdollinen kuvankäsittelytyö lisätään
Tulostetapetit

Neuvotteluhuoneen seinäteippaus on tyypillisin tulostetapetti joita teemme. Julkisissa tiloissa ja auloissa teipattuna voi olla koko käytävä. Valittavana erilaisia materiaaleja varsinaisista tapeteista liimapohjaisiin tulostustarramateriaaleihin.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset

Teettekö myös kuluttajille tulostusta?

Vain poikkeuksellisesti, olemme puhtaasti keskittyneet palvelemaan yrityksiä.

Mainitse joku hauska sisustusurakka?

Tulee mieleen yksi purjevene, joka tuli lasiin hiekkapuhalluksena, n. 2 m korkeana, se oli upea. Lenovon konttoriin teimme useita seiniä täyteen kuvaa, samoin NCC:n pääkonttoriin.

Miten sisustustuotteet valmistetaan ja kuka ne tekee?

Meillä on useita eri tekniikoita leikata tuote muotoonsa ja jälkikäsitellä se. Lisäksi meillä on useita tekniikoita laittaa tuotteisiin haluttu väri tai kuvio tai kuva. Silti usein kannattaa yhdistellä, maalata, tapetoida, somistaa kuvilla jne.

Paljonko sisustaminen maksaa?

Hinta riippuu määrästä, laadusta ja aineistosta. Myymme kuitenkin tulostetta, emme taidetta, joten esimerkiksi tapettitarra on mielestämme jopa edullista.

Mitkä ovat kokovaihtoehdot?

Laitteemme ovat isoja, yleisesti kertakoko voi olla 3000×1600 mm saumattomana levyissä ja jopa 2500 leveä kankaissa. Tapeteissa sauma on materiaalista riippuen 600-1500 mm välillä.

0