MAINOSTARRAT

Tulostamme ja leikkaamme kaikentyyppiset ja -muotoiset mainostarrat, logotarrat, autotarrat, ajoneuvomerkinnät kaikille pinnoille. Sarja voi olla pieni tai suuri.

Tarra

Tarralla tarkoitamme pvc-kalvoa halutussa värissä, jonka takapuolelle on laitettu akryyliliima. Merkinnät tarraan tehdään tarvittaessa:

  • liimaamalla toisen värinen tarra päälle
  • tulostamalla kuviot tarran pintaan tai
  • silkkipainamalla kuviot tarran pintaan

Tarra leikataan haluttuun muotoon.

Teippi

Teipillä tarkoitamme tarrarullaa, jossa on haluttua mainostekstiä. Hyvä esimerkki on pakkauteippiyrityksen logolla.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset

Mikä on hyvä tarra?

Hyvä tarra on sellainen, joka kestää käyttökohteessa, tekee tehtävänsä ja on poistettavissa ilman harmaita hiuksia. Yleensä pvc-kalvo akryyliliimalla.

Miten mainostarraa voidaan hyödyntää?

Yrityksen logot ja iskulauseet voidaan teipata ikkunaan, autoon ja oikeastaan kaikkiin tasaisiin pintoihin.

Millainen toimituaika mainostarroilla on?

Tarrojen toimitusaika on lyhyt (1-4 pv) jos pienerä, pidempi (1-3 vko), jos suurerä. Tekemiseen menee aikansa riippuen halutuista työvaiheista.

Miten mainostarrat valmistetaan?

Yhä useammin tarrojen valmistuksessa tulostaminen voittaa silkkipainamisen. Tietysti myös leikkaillaan valmiista tarrakalvosta yksivärisiä mainostarroja.

Mitä mainostarrakokoja on tarjolla?

Tarroja voidaan valmistaa niin pieniä kuin suuria ja halutun muotoisia. Tarrakalvojen maksimileveys on yleensä 1500 mm, mutta osina voi olla sitten suurempaakin.

Mistä saan edullisimmat tarrat?

Edullisimmat tarrat saat ammattilaiselta, sellaiselta tekijältä (kuten Haarnio), joka ajattelee koko tarran elinkaaren, helpon asennuksen, keston ja poiston sekä hävityksen. (Tulee edullisimmaksi aina pitkän päälle!)

Mistä saan parhaat tarrat?

Parhaat tarrat saa ammattilaiselta, sellaiselta tekijältä (kuten Haarnio), joka ajattelee koko tarran elinkaaren, helpon asennuksen, keston ja poiston sekä hävityksen.

Mainostarrat tarraleikkurilla

Muotoonsa leikatut kirjaimet ovat edullinen ja näyttävä tapa mainostaa tasaisilla ikkuna- tai peltipinnoilla. Uusia, upeita tarravärejä ja pintoja tarjolla.

Mainostarrat tarratulostimella

Valitaan tulostin tarpeesi mukaan. Pienet tarrat lämpösiirtotulostimella ja isommat erilaisilla mustesuihketulostimilla. Suojataan tarvittaessa laminaatilla käyttökohteen tarvitsemalla tavalla.

NFC-tarrat

Kytkemme NFC-lähilukusirun kaikkiin tulosteisiimme, tarroihin, kilpiin ja kortteihin. Saat valmiin tuotteen NFC-sirun valmiilla toiminteella. Kysy lisää!

Ikkunakalvot

Ikkunakalvoihin kuuluvat maitolasiteippaukset, etsatut tarrat, lämpökalvot, suojateippaukset ja mainokselliset ikkunateippaukset.

0