Mainostustuotteet

Muut kuin opastetuotteet olemme keränneet tämän ”katon” alle. Mainostuotteet on vahva tukijalka Haarnio Oy:n toiminnassa. Palvelemme erittäin laajasti ja monipuolisesti kaikissa tarraan ja mainostauluun ja mainoskankaisiin tai mainospressuihin liittyvissä tarpeissanne. Sisustaminen on nykyään jo osa kaikkia tuotteitamme, ja tämän katon alla vielä erikoistuotteita siltä alueelta. Myös digitaaliset mainosmediat löydätte Haarnio Oy:stä.

Teippaukset

Sisustustuotteet

Sisustamme väritulostein ja tilaelementein. Tutustu ja pyydä tarjous.

Mainosnäytöt (Digital Signage)

Mainosnäytöt sisätiloissa ovat yleensä lcd-monitoreja (myös led-paneeleilla osa malleista). Riippuen käyttötilasta valitaan näytön valoteho ja lämmönsieto. Pienet ulkomainosnäytöt (Pyloonit, tuumamittaiset) ovat samoin lcd-näyttöjä. Sen sijaan suuret (m2-yksikköiset) Led-videonäytöt ovat pääsääntöisesti tehty lamppuled-tekniikalla.

Painotuotteet

Painotuotteen ja digitaalisen painatuksen edellytys on suurenko määrä. Asiakkaan ei tarvitse tekniikkaa liiemmälti miettiä, sillä jos tarve on selvillä niin Haarnio Oy ehdottaa aina sopivinta tuotetta: Printtiä (tulostusta), painoa (silkkipaino) tai digitaalista painatusta (offset tai printti). Painotöistä voidaan tehdä cross-mediaa mobiiliin esimerkiksi QR-koodin avulla. Kysy lisää!

Messumainostuotteet

Suunnitteletko esillepanoa? Silloin tämä tuoteryhmä kiinnostaa juuri sinua. Kannattaa suunnitella messutarvikkeita silläkin silmällä, että niitä voi käyttää kivijalkamyymälän esittelytiloissa. Voit myös Haarnio Oy:n omia esittelytuotteita vuokralle, jos messukäyttösi on kertaluontoista.

Mainostaulut ja mainoskankaat

Seinälle tai telineisiin ripustettavat taulut, julisteet ja kankaat löydätte täältä. Vaihtoehtoja kehyksiin, tekniikkaan ja valoihin on monta. Ellet löydä etsimääsi, kysy rohkeasti. Kaikkea ei nettisivuille saa esille ja mallistokin päivittyy suhteellisen usein.

Mainostarrat

Tarravärejä kymmeniä, efektejä satoja, tarralaatuja kymmeniä, valoa läpi paljon tai vähän tai ei ollenkaan. On varmasti parasta että myyjämme suosittelee oikeaa materiaalia autoonne, ikkunaanne, seiniinne, lattiaanne tai mikä pinta sitten tuleekin teippauksessa kysymykseen.

TILAA NEUVOA MAINOSTARPEESEEN TÄSTÄ:

  • Kerro mitä olet ajatellut
  • Kerro mitä olet ajatellut
  • Anna meidän antaa vinkkejä
  • Jatketaan dialogia erinomaisella palvelulla
  • Pyritään kohti täydellistä ratkaisua
0