Kauppatapahtuman normaali kulku

Kirjautunut asiakas

Vaihe 1

Tilaus kauppa.haarnio.fi

2people
basket
pin
cloud
handshake1

Kirjautuneille asiakkaille näytetään tuotteista a) ohjehinta ja netto- eli sopimushinta sekä b) verollinen ja veroton hinta käyttäjän valinnan mukaan.

Tilaaja valitsee tuotteet ostoskoriin ja antaa toimitustiedot ja aikataulutoiveet sekä lisää mahdolliset liitteet. Tilauksen lähetyksen jälkeen on syntynyt ostosopimus.

Asiakkaan on ennen tilausta varmistettava, että toimitusosoite ja matkapuhelinnumero ovat oikein, jotta tilaus voidaan toimittaa perille. Toimitustapa ja -osoite määritellään ostoprosessin lopussa kohdassa ”tarkista”.

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin tulee kiitosviesti.

Tilaaja voi myös tehdä sitouksettoman tuotekyselyn (avaa tuote/ota yhteyttä).

Vaihe 2

Tilauksen vastaanotto

clouddown1
operater
puzzled
artist
email

Haarnio Oy:n myynti vastaanottaa tilauksen ja suunnittelee valmistus- ja toimitusprosessia. Tarvittaessa graafikkomme piirtää tässä vaiheessa vedoksen. Myyjä voi esittää myös vaihtoehtoja ja optioita sekä tarvittaessa soittaa tilaajalle. Haarnio Oy:n myynti toimittaa tarkennetun tilausvahvistuksen sähköpostilla. Vahvistus tehdään aina, vaikka tuote olisi valmiina hyllyllä.

Vaihe 3

Asiakas tarkistaa tilausvahvistuksen

chatgood
email
chatbad
chat
time

Asiakas on aina velvollinen tarkistamaan saamansa tilausvahvistuksen. Oikein oleva tilausvahvistus kuitataan sähköpostilla. Jos tilausvahvistuksessa on selvitettävää, pyydämme olemaan suoraan yhteydessä myyjään. Toimitusajankohdan laskeminen aloitetaan asiakkaan hyväksymispäivästä.

Vaihe 4

Normaali toimitusprosessi

Valmistus ja toimitusprosessi sovitun mukaan Haarnion toimitusehtojen mukaisesti Toimitusehdot

Huomautuksia

Kaikista kauppa.haarnio.fi:ssä tehdyistä tilauksista tulee tilaus Haarnion toiminnanohjausjärjestelmässä.

Tilauksen mahdollinen peruuntuminen vaiheessa 3 laskutetaan toteutuneen työn mukaisesti.

Mikäli asiakas vastaanottaa virheellisen tai väärän tuotteen, tulee viipymättä ottaa yhteyttä tilausvahvistuksen lähettäneeseen myyjään, mieluiten sähköpostitse.

Kirjautumaton asiakas

Asiakas on Y-tunnuksellinen taho. Yksityisasiakkaita palvelemme vain jälleenmyyjiemme kautta.

Vaihe 1

Tietopyyntö kauppa.haarnio.fi

2people
pin
cloud

Tuotteesta kiinnostunut yrityksen edustaja kysyy tuotteesta lisätietoja erillisen tuotteesta avautuvan kaavakkeen kautta (avaa tuote/ota yhteyttä). Kyselyssä voi olla liitteitä.

Vaihe 2

Kyselyn vastaanotto

clouddown1
operater
email

Haarnio Oy:n myynti vastaa kysymykseen sähköpostitse. Myyjä voi esittää myös vaihtoehtoja ja optioita sekä tarvittaessa soittaa tilaajalle.

Vaihe 3

Asiakkaan päätös

chatgood
email
chatbad
email
chat

Asiakas päättää vastauksen pohjalta haluaako tuotteesta lisää tietoa, tarjousta tai tilaako tuotteet ja ilmoittaa päätöksestään tai lisätietotarpeesta. Asiakaspalvelumme kehittämiseksi toivomme palautetta vastauksesta.

Vaihe 4

Normaali toimitusprosessi

Tilaukseen johtaneesta päätöksestä tulee normaali tilausprosessi Haarnion toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Haarnio Oy:n myynti toimittaa tarkennetun tilausvahvistuksen sähköpostilla ja tilaaja vahvistaa sen.

Huomautuksia

Kirjautuneeksi käyttäjäksi pääsemiseksi, ota yhteys hankitapäällikköönne tai myynti@haarnio.fi

0