HAARNION TIIMI

Haarnio-perhe on kasvanut ja tällä hetkellä vakituisia työntekijöitä on noin 20. Tuotantotilat ovat kahdessa eri rakennuksessa, joiden kautta operoimme yli 1500 tuotteen tarjontaa. Jatkuvasti kehittyvän tuotevalikoiman sekä yli 40 vuoden kokemuksen turvin täytämme asiakkaidemme toivomukset.

Kerran pieni perheyrityksemme on kasvanut vuosien myötä keskikokoiseksi pk-yritykseksi säilyttäen silti sisäisen ilmapiirin edelleen perhemäisenä. Töitä tehdään pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla! Haarnio Oy välittää työntekijöistään ja vastavuoroisesti työntekijät välittävät yrityksestä.

Tämän päivän työelämässä on yhä hankalampi tarjota jokaiselle mahdollisuutta kasvaa ja oppia, kokeilla uusia asioita ja jakaa tietotaitoansa toisten kanssa. Haarniolla tähän pyritään. Jokainen meistä antaa parhaansa – ja joskus jopa vähän enemmän – saavuttaaksemme asiakkaamme tyytyväisyyden ja toivottaaksemme heidät tervetulleeksi osaksi Haarnio-perhettä.

Olemme pioneereja opastamisen uusilla kentillä! HaarnioTag on esimerkki mobiili-ratkaisusta, joka näyttää tietä helppoon nykyaikaiseen opastamiseen.

Muiden joukosta erottuminen sekä informaation massasta näkyminen on yhä tärkeämpää. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöityjä ja räätälöityjä ratkaisuja, joissa hyödynnetään kustannustehokkaita perusmenetelmiä.

 ARVOT

 Mistä en luopuisi, vaikka se haittaisi oman tilin kerryttämistä?

Perhe

Olemme yrityksenä suuri “20 hengen perhe”,  jossa jokainen jäsen puhaltaa yhteen hiileen asiakkaan parhaaksi. Perheen jokaisella jäsenellä on oma erityisosaamisensa, jonka ansiosta olemme erittäin monipuolinen nykyaikainen mainos- ja opastetalo.

Ihmisarvo

Kunnioitamme jokaista ihmistä ja luontoa ympärillämme. Pyrimme tekemään aina parastamme, rakkaudella, rehellisesti ja luotettavasti. Nopeus ja joustavuus ovat valttikorttimme.

Luovuus

Jumalan kuviksi luotuina meilläkin on tarve tuottaa kaunista. Uudistumme jatkuvasti ja yhdistämme vanhoja ja uusia asioita uudenlaisiksi kokonaisuuksiksi. Ideointi asiakkaan kanssa innostaa meitä.

Auttaminen

On puhdasta armoa olla syntynyt Suomeen ja saada tehdä työtä. Näistä asioista kiittäminen on tärkeää. Nuorison työllistämisen ja kasvatuksen asialla olemme olleet jo 1980-luvulta lähtien. Alla linkkejä tärkeimmiksi näkemistämme yhteistyökohteista:

http://tv7.fi/ (Kristilliset mediakanavat)
http://www.god.tv/ (Kristilliset mediakanavat)
http://radiodei.fi/ (Kristilliset mediakanavat)

Kutsumme Teitäkin mukaan näihin tärkeisiin yhteistyömuotoihin!

YHTIÖMME

Missiomme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja kasvamaan opastamisratkaisujen ja paremman tiedonvälittämisen kautta. Missioomme kuuluu ajatus, että haluamme olla osa sitä Jumalan tahtoa, että pk-sektorin työpaikat säilyvät Suomessa ja että pk-sektori tulee mukaan vientitalkoisiin omalla osallaan Suomen tilanteen parantamiseksi.

YRITYSVIDEO

Katso kahden minuutin yritysvideomme alta.

 Jätä yhteystietosi tähän lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä. Kiitos!

0