HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT OPASTEET

Tarvitsemme opastusta, koska ihmisillä on rajallisesti aikaa ohjata tai tulla ohjatuksi kohteeseen. Opasteen tulisi olla aina ajan tasalla ja selkeä, informoiva, yhtenäinen.

Ei hyvä tilanne:

Oletko joskus käynyt porraskäytävässä tai toimistotalossa, jossa on seinille teipattuja A4-papereita mustilla teksteillä? Meille opastamisen ammattilaisille se kertoo siitä, ettei kohteessa ole tarpeeksi helposti päivitettävää opastepintaa ja ettei kohteessa ole opastuksesta vastaavaa henkilöä tai ohjattua systeemiä.

Versus hyvä tilanne:

Kohteeseen on strategisiin paikkoihin laitettu ylimääräisiä opastukseen sopivia A4-opastetaskuja joihin on printattu yrityksen brändin mukaisia kuvia ja tekstejä. Kun lisäopastamisen tarve tulee, niin opastetoimittajan tekemään word-pohjaan muutellaan tekstit, sijoitetaan vakiosymboleita, tulostetaan ja vaihdetaan helposti itse. Kaunista ja helppoa!

Ellei näyttöopasteen päivitys ole helppoa, alkaa teipattuja lappuja ilmestyä seinille.

Panostakaamme siis opastetaskujen runsauteen ja helppoon vaihdettavuuteen ja pidetään seinät ja ovet siisteinä ja opasteet päivitettyinä! Kysy lisää tai tutustu tarjontaamme, kiitos.

0