HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT OPASTEET

Tarvitsemme opastusta, koska ihmisillä on rajallisesti aikaa ohjata tai tulla ohjatuksi kohteeseen. Opasteen tulisi olla aina ajan tasalla ja selkeä, informoiva, yhtenäinen.

Ei hyvä tilanne:

Oletko joskus käynyt porraskäytävässä tai toimistotalossa, jossa on seinille teipattuja A4-papereita mustilla teksteillä? Meille opastamisen ammattilaisille se kertoo siitä, ettei kohteessa ole tarpeeksi helposti päivitettävää opastepintaa ja ettei kohteessa ole opastuksesta vastaavaa henkilöä tai ohjattua systeemiä.

Versus hyvä tilanne:

Kohteeseen on strategisiin paikkoihin laitettu ylimääräisiä opastukseen sopivia A4-opastetaskuja joihin on printattu yrityksen brändin mukaisia kuvia ja tekstejä. Kun lisäopastamisen tarve tulee, niin opastetoimittajan tekemään word-pohjaan muutellaan tekstit, sijoitetaan vakiosymboleita, tulostetaan ja vaihdetaan helposti itse. Kaunista ja helppoa!

Panostakaamme siis opastetaskujen runsauteen ja helppoon vaihdettavuuteen ja pidetään seinät ja ovet siisteinä ja opasteet päivitettyinä!

Vai siirtyisimmekö diditaaliseen opastukseen, jossa opastenäytöillä esitämme etänä päivitettyä ja jopa ajastettua opastusta? Suoralinkki tuotesivulle opastenäytöt.

Ellei näyttöopasteen päivitys ole helppoa, alkaa teipattuja lappuja ilmestyä seinille.

Haarnion erikoisuutena on oma opastehallinnan alusta mobiiliopastamiseen. Printatusta opasteesta tai opastenäytöstä voimme tarjota asiakkaillenne henkilökohtaista opastamista omassa mobiililaitteessa kohtuuhinnalla! Samalla kanavalla myös kielikäännökset ovat helppoja. Kysy lisää tai tutustu tarjontaamme, kiitos.

0