ÄLYOPASTEET

Smart Signage

DesignTag
DesignTag

SafeTag
SafeTag

NaviTag
NaviTag

IlmoxTag
IlmoxTag

HankintaTag
HankintaTag

DocumentTag
DocumentTag

HuoltoTag
HuoltoTag

OhjeTag
OhjeTag

CallTag
CallTag

TaloTag
TaloTag

WifiTag
WifiTag

YritysTag
YritysTag

InfoTag
InfoTag

PalveluTag
PalveluTag

VarausTag
VarausTag

ViestiTag
ViestiTag

SafeTag
SafeTag

SearchTag
SearchTag

SettingsTag
SettingsTag

ViestiTag
ViestiTag

Digital Signage

Porrasnäytöt
Porrasnäytöt

Opastenäytöt
Opastenäytöt

Mainosnäytöt
Mainosnäytöt

LED-videonäytöt
LED-videonäytöt

Älyopastamisessa perinteinen opastaminen yhdistyy älykkäisiin opastamisen ratkaisuihin älypuhelimen avulla.

Vaatimukset ja odotukset opastamisessa ovat kasvaneet. Opasteiden tulisi toimia useilla kielillä ja tarjota visuaalista sekä auditiivista ohjausta. Haarnion älykkäät opasteet yhdistyvät älypuhelimeen lähilukuteknologialla ja tarjoavat Internetin laajuiset ohjausmahdollisuudet.

Älyopasteiden etu on myös kiertotaloudessa, sillä opasteita ei yleensä tarvitse uusia. Usein riittää, että päivitämme vain viestisisältöä, jota älypuhelimella voidaan lukea.

Haarnio Oy:n kaikki opasteet voidaan muuttaa älykkäiksi. Pyydä esittely ja digitalisoi opastusratkaisusi uudelle tasolle Haarnion älyopastebrändeillä: HaarnioTag™, SafeTag®, NaviTag®, HankintaTag® tai  IlmoxTag™

Smart Signage

DesignTag

DesignTagin idea on, että opasteen muoto osoittaa älypuhelimessa tapahtuvan toiminteen. Tuote on hyödyllisyysmallisuojattu ja sille on haettu Eurooppapatenttia.

SafeTag

SafeTag-kilpi johtaa opastuksen älypuhelimeen, jossa kerrotaan haluttu turvatieto. Tämä tieto voi olla esimerkiksi turvaohje, käyttöohje, toiminta-ohje, käyttöturvatiedote tai niiden kollaasi.

NaviTag

NaviTag jatkaa opastusta kilvestä älypuhelimeen. Puhelimen selain-sovelluksen kautta voi kartalta etsiä oikea kohteen ja näkee reitin perille. Järjestelmä on hyödyllinen kouluissa, kirjastoissa, sairaaloissa sekä kaupallisissa kohteissa. Myös isot työmaat hyötyvät NaviTagistä.

IlmoxTag

Haarnion Ilmox-tuoteperhe on jo aiemmin käsittänyt perinteiset Ilmox-porrastaulut ja Ilmox-porrasnäytöt. Nyt esittelemme ilolla uuden IlmoxTag-taulun, josta voi tägätä älypuhelimen näyttämään taloyhtiön tietoja, ilmoituksia ja ulkopuolisia palveluja.

HankintaTag

Hyödyllisyysmallisuojattu HankintaTag johtaa älypuhelimen tilaamaan palveluita ja tarvikkeita. Etuna tässä on, että hankinta on helppoa ja tarkkaa. Toimittava yritys saa haluttaessa tarkan tiedon mistä HankintaTagistä tilaus tuli.

DocumentTag

DocumentTag on nimenomaisesti kohteeseen asennettava kilpi, jonka avulla voi tallettaa ja noutaa älypuhelimeen juuri kyseisen kohteen tietoja. Esimerkkikäyttökohde on koti, jossa kaikki käyttöohjeet ja huoltoasiakirjat voi skannata palveluun ja asuntomyynnin yhteydessä ne siirtyvät hienosti seuraavalle omistajalle.

HuoltoTag

Liitä HuoltoTag mihin tahansa koneeseen tai laitteeseen, tilaa älypuhelimella palveluita ja varaosia juuri kyseiseen laitteeseen. Talleta ja nouda huollettavan laitteen dokumentteja.

OhjeTag

OhjeTag on tarkoitettu liitettäväksi kohteisiin, jossa tarvitaan käyttöohjeita. Hyvä esimerkki on kopiokone. Kopion osaan ottaa, mutta miten skannattiin suoraan asiakkaan sähköpostiin tai tulostettiin suoraan älypuhelimesta? OhjeTag antaa täsmätieton juuri kohteessa.

CallTag

CallTag on tarkoitettu porteille ja lukituille oville. Lukemalla CallTagin älypuhelimella avautuu puhelimeen valikko, josta voi valita kenelle soittaa. Hyvä käyttöesimerkki on työmaat, toimistohotellit ja asuinkerrostalot.

Digital Signage

Porrasnäytöt

Haarnio Oy tarjoaa Suomen laajimman valikoiman erilaisia porrasnäyttöjä. Meiltä saatte:

  1. Ilmox-porrasnäyttö
  2. Ilmox-kosketusnäyttö (jossa taloyhtiön kotisivut)
  3. Porrasinfo (ELS-Vision pesulatoiminteilla)
  4. IlmoxTag-mobiilinäyttö
  5. Taloyhtiön TV-kanavaan liitettävä infojärjestelmä

Opastenäytöt

Opastenäytöt esimerkiksi yritysten tiloissa ja julkisissa tiloissa. Toimitetaan Digital Signage monitoreilla tai olemassa olevaan tv-järjestelmään.

Mainosnäytöt

Sisätilojen ja näyteikkunoiden mainosnäytöt sisällönhallintaohjelmistolla sekä ulkotilojen mainosnäyttöpyloonit. Tarjoamme myös sisällöntuottoa ja rinnallakulkemista.

Led-videonäytöt

Sisä- ja ulkotilojen suuret video screenit sisällönhallintaohjelmistoilla. Haarniolta saat asiantuntevaa palvelua ja voimme jopa toimittaa eri led-tiheyksiä näytille kohteeseen.

0