ÄLYOPASTEET

Saat loppukäyttäjät rakastamaan palvelujasi, kun tarjoat palvelusi myös heidän älypuhelimiinsa.
JOT2JOP, juuri oikeaan aikaan, tarpeeseen ja juuri oikeassa paikassa.

Haarnion – älyopasteet käsittävät sekä älypuhelimiin tulevan Smart Signagen, että erilaisiin näyttöihin tulevan Digital Signagen, yhdessä tai erikseen.

Smart Signage – Mobiilinäytöille

Smart Signage tarjoaa asiakkaallesi aikaa säästävän valikon älypuhelimiin suoraan kohteen kilvestä. Tarjoamme loppukäyttäjälle upean opastuskokemuksen ja välittämisen tunteen.

Älyopastus on vahvasti tässä ajassa ja tulevassa kiinni, tilaa heti tai kysy lisää!

HAARNIOTAG
HAARNIOTAG

DesignTag
DesignTag

SafeTag
SafeTag

NaviTag
NaviTag

IlmoxTag
IlmoxTag

Digital Signage – Opastenäytöt, mainosnäytöt

Silloin, kun Smart-Signage yksin ei riitä, laajennamme opastuksen ja mainostuksen kaikenkokoisille näytöille, kaikenlaisille paikoille. Tarjoamme useita eri taustaratkaisuja ja strategioita Digital Signageen. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Porrasnäytöt
Porrasnäytöt

Opastenäytöt
Opastenäytöt

Mainosnäytöt
Mainosnäytöt

LED-videonäytöt
LED-videonäytöt

CMS Softwares – Sisällönhallintajärjestelmät

Sisällönhallintaan tarjoamme useita erilaisia ohjelmistoja. Mobiililaitteille suunnatun älyopastuksen sisällön hallintaan ja muokkaukseen tarjoamme haarn.io-ohjelmistoa, jolla paitsi hallitset, niin myös muokkaat mobiilisivuja. Porrasnäytöillä on omat räätälöidyt ohjelmistonsa ja mainosnäytöille tarjoamme helposti muokattavia yleisohjelmia.

haarn.io - service software
haarn.io - service software

haarn.io - QR management
haarn.io - QR management

Ilmox-sisällönhallinta
Ilmox-sisällönhallinta

Infonäytön Sisällönhallinta
Infonäytön Sisällönhallinta

Älyopastamisessa perinteinen opastaminen yhdistyy älykkäisiin opastamisen ratkaisuihin älypuhelimen avulla.

Vaatimukset ja odotukset opastamisessa ovat kasvaneet. Opasteiden tulisi toimia useilla kielillä ja tarjota visuaalista sekä auditiivista ohjausta. Haarnion älykkäät opasteet yhdistyvät älypuhelimeen lähilukuteknologialla ja tarjoavat Internetin laajuiset ohjausmahdollisuudet.

Älyopasteiden etu on myös kiertotaloudessa, sillä opasteita ei yleensä tarvitse uusia. Usein riittää, että päivitämme vain viestisisältöä, jota älypuhelimella voidaan lukea.

Haarnio Oy:n kaikki opasteet voidaan muuttaa älykkäiksi. Pyydä esittely ja digitalisoi opastusratkaisusi uudelle tasolle Haarnion älyopastebrändeillä: HaarnioTag™, SafeTag®, NaviTag®, HankintaTag® tai  IlmoxTag™

0