ÄLYOPASTEET

Saat loppukäyttäjät rakastamaan palvelujasi, kun tarjoat palvelusi myös heidän älypuhelimiinsa.
JOT2JOP, juuri oikeaan aikaan, tarpeeseen ja juuri oikeassa paikassa.

Haarnion – älyopasteet käsittävät sekä älypuhelimiin tulevan Smart Signagen, että erilaisiin näyttöihin tulevan Digital Signagen, yhdessä tai erikseen.

Smart Signage

Smart Signage tarjoaa asiakkaallesi aikaa säästävän valikon älypuhelimiin suoraan kohteen kilvestä. Tarjoamme loppukäyttäjälle upean opastuskokemuksen ja välittämisen tunteen.

Älyopastus on vahvasti tässä ajassa ja tulevassa kiinni, tilaa heti tai kysy lisää!

DesignTag
DesignTag

SafeTag
SafeTag

NaviTag
NaviTag

IlmoxTag
IlmoxTag

Digital Signage

Silloin, kun Smart-Signage yksin ei riitä, laajennamme opastuksen ja mainostuksen kaikenkokoisille näytöille, kaikenlaisille paikoille. Tarjoamme useita eri taustaratkaisuja ja strategioita Digital Signageen. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Porrasnäytöt
Porrasnäytöt

Opastenäytöt
Opastenäytöt

Mainosnäytöt
Mainosnäytöt

LED-videonäytöt
LED-videonäytöt

Älyopastamisessa perinteinen opastaminen yhdistyy älykkäisiin opastamisen ratkaisuihin älypuhelimen avulla.

Vaatimukset ja odotukset opastamisessa ovat kasvaneet. Opasteiden tulisi toimia useilla kielillä ja tarjota visuaalista sekä auditiivista ohjausta. Haarnion älykkäät opasteet yhdistyvät älypuhelimeen lähilukuteknologialla ja tarjoavat Internetin laajuiset ohjausmahdollisuudet.

Älyopasteiden etu on myös kiertotaloudessa, sillä opasteita ei yleensä tarvitse uusia. Usein riittää, että päivitämme vain viestisisältöä, jota älypuhelimella voidaan lukea.

Haarnio Oy:n kaikki opasteet voidaan muuttaa älykkäiksi. Pyydä esittely ja digitalisoi opastusratkaisusi uudelle tasolle Haarnion älyopastebrändeillä: HaarnioTag™, SafeTag®, NaviTag®, HankintaTag® tai  IlmoxTag™

Smart Signage

DesignTag

DesignTagin idea on, että opasteen muoto osoittaa älypuhelimessa tapahtuvan toiminteen. Tuote on hyödyllisyysmallisuojattu ja sille on haettu Eurooppapatenttia.

SafeTag

SafeTag-kilpi johtaa opastuksen älypuhelimeen, jossa kerrotaan haluttu turvatieto. Tämä tieto voi olla esimerkiksi turvaohje, käyttöohje, toiminta-ohje, käyttöturvatiedote tai niiden kollaasi.

NaviTag

NaviTag jatkaa opastusta kilvestä älypuhelimeen. Puhelimen selain-sovelluksen kautta voi kartalta etsiä oikea kohteen ja näkee reitin perille. Järjestelmä on hyödyllinen kouluissa, kirjastoissa, sairaaloissa sekä kaupallisissa kohteissa. Myös isot työmaat hyötyvät NaviTagistä.

IlmoxTag

Haarnion Ilmox-tuoteperhe on jo aiemmin käsittänyt perinteiset Ilmox-porrastaulut ja Ilmox-porrasnäytöt. Nyt esittelemme ilolla uuden IlmoxTag-taulun, josta voi tägätä älypuhelimen näyttämään taloyhtiön tietoja, ilmoituksia ja ulkopuolisia palveluja.

Digital Signage

Porrasnäytöt

Haarnio Oy tarjoaa Suomen laajimman valikoiman erilaisia porrasnäyttöjä. Meiltä saatte:

  1. Ilmox-porrasnäyttö
  2. Ilmox-kosketusnäyttö (jossa taloyhtiön kotisivut)
  3. Porrasinfo (ELS-Vision pesulatoiminteilla)
  4. IlmoxTag-mobiilinäyttö
  5. Taloyhtiön TV-kanavaan liitettävä infojärjestelmä

Opastenäytöt

Opastenäytöt esimerkiksi yritysten tiloissa ja julkisissa tiloissa. Toimitetaan Digital Signage monitoreilla tai olemassa olevaan tv-järjestelmään.

Mainosnäytöt

Sisätilojen ja näyteikkunoiden mainosnäytöt sisällönhallintaohjelmistolla sekä ulkotilojen mainosnäyttöpyloonit. Tarjoamme myös sisällöntuottoa ja rinnallakulkemista.

Led-videonäytöt

Sisä- ja ulkotilojen suuret video screenit sisällönhallintaohjelmistoilla. Haarniolta saat asiantuntevaa palvelua ja voimme jopa toimittaa eri led-tiheyksiä näytille kohteeseen.

0