SISÄLLÖNTUOTTO

Meiltä myös sisällönhallinta erilaisiin mainos-, opaste- ja porrasnäyttöihin. Valmistamme aineistot ja ohjelmoimme sen eri keinoilla erikokoisille näytöille. Meillä on useita vaihtoehtoja erikokoisten sisä- ja ulkonäyttöjen ohjaamiseen. Löydämme teille sopivimman ratkaisun.

 Digital Signage -sisällönhallinta

Tilaajan kannalta korostuu 3 seikkaa, jotka ovat helppous ja varmatoimisuus sekä etänä päivittäminen. Haarnion toimittamissa Digital Signage näytöissä on QEM Softwaren esitysohjelmisto, jota on kovasti kehuttu helpoksi ja selkeätoiminteiseksi. Kehitämme ohjelmaa jatkuvasti. Esityslistoja voi olla useita, ajastettuja ja ruutua voi jakaa. Sisältö kuvia, videoita, tekstiä, html tai rss-feed pohjaisia sekä internet linkkejä. Tarvittaessa voimme muokata aineistot yhdessä. Suosittelemme myös koulutuspakettejamme.

Älypuhelinsovellusten -sisällönhallinta

Haarn.io on Haarnion kehittämä pilvipalvelu tunnisteiden hallintaan ja nopeasti tehtäviin mobiilisivuihin. Näkymää voidaan suhteellisen hyvin kasvattaa 21.5 tuumaan saakka. Järjestelmä tarjoaa miltei rajattomat mahdollisuudet ja se voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Sisällön hallinta on helppoa ja se onnistuu millä tahansa laitteella josta on pääsy internettiin.

0