IlmoxTag-kosketusnäytöillä siisti porraskäytävä

 In Blogi

IlmoxTag-kosketusnäytöllä ilmoitukset siististi hallussa seinällä ja mobiilissa

Perinteiset porrastaulut versus porrasnäytöt, kaikilla käyttökohteensa

Jari Haarnio

Toimitusjohtaja, CEO

YHTEYSTIEDOT – Haarnio Oy

Porrashuoneiden ilmoitusmäärä on hallittavissa

Porrashuoneiden ilmoitusmäärä on hallittavissa

Onko Teilläkin porrashuoneessa taulu joka lähtöön? Yksi nimille, yksi virallisille ilmoituksille, yksi asukkaiden ilmoituksille. Parhaimmillaan tämä on toimiva ja edullinen systeemi ja silloin perinteiset porrastaulut ovat paikallaan. Haarniolta saatte kaikki porrastaulumallit kaiken kokoisina.

Digitaalisen aikakauden alettua on siirrytty usein myös porrasnäyttöihin. Kulttuuri on vielä suhteellisen nuorta ja yhtä ainoaa oikeaa tapaa ei ole. Jos tiedotukset halutaan kaikki yhteen ja samaan näyttöön niin joko näyttö jaetaan ruutuihin, joissa erilaiset kanavat ovat pyörimässä omissa ruutuosuuksissaan tai vaihtoehtoisesti koko näyttö pyörii karusellissa sisältöä vaihtaen. Taloyhtiön jaettavasta tiedosta loput sijaitsevat usein suljetussa some-ryhmässä ja isännöitsijän asukashallintajärjestelmässä.

Monet kaipaavat siistiä seinää ilman teipattuja lappuja ja yhtä kanavaan, jossa kaikki tieto olisi kerralla saatavissa. Ja päivittäjät toivovat vaivatonta ylläpitoa. Jos näyttöön tungetaan kaikki yhteen sivuun, alkaakin helposti tulla taas sekamelskan näköä seinälle, eikä se näyttö sitten ollutkaan onni ja autuus. On siis hahmotettava asukkaiden ja vieraiden lukukyvykkyys tilanteessa ja tiedotusten salaustarve, kaikki ei ole kaikille.

Kuinka taklaamme runsaan tiedonmäärän näyttämään hallitulta ja siistiltä.

Temppu tehdään kahdella toiminteella.

  • Karuselli tärkeimmille asioille lyhyesti otsikoituna ja
  • Kosketusnäytön painikkeet syvempään tietoon.

 

On tärkeää kertoa lyhyesti yhtä asiaa kerrallaan, tai näyttää vain otsikoita, joita painamalla saat tietää lisää. Usein luemme sanomalehdistäkin vain otsikot ja kiinnostavimmista artikkeleista sitten syvennytään lukemaan lisää. Haarn.io-sisällöntuotolla tarjoatte tämän suhteellisen helposti.

Haarn.io-ohjelmistolla moderoitu näyttö taipuu moneen

Esitysohjelmisto Haarn.io on opastamisen alustaksi suunniteltu SaaS-ohjelmisto, jolla voit helposti luoda näytöllä pyörivän karusellin kiireellisille ilmoituksille ja painikenapit syvempään tietoon aiheista. Voit jopa piilottaa asioita PIN-koodin taakse. Ohjelmistollamme voit hallita helposti itse käyttäjiä ja näin laajentaa ja ylläpitää päivittäjäpohjaa.


Kuvassa ilmoitus keskellä ja toiminnalliset painikkeet laidoilla syvempään tietoon. Myös ilmoituksen otsake tai sen alla oleva lue-lisää painike voivat johtaa lisätietoon.

Voit testata järjestelmää tästä IlmoxTag Demo – Haarnio Oy ja näkymää voidaan helposti muuttaa ja ottaa käyttöön vain ne painikkeet, joita tarvitsette.

Järjestelmän hyviä puolia on opastava ohjaaminen

  • tehty natiivisti mobiilinäytöille
  • taipuu helposti pieniin seinällä oleviin pystyyn asennettuihin näyttöihin
  • ja on dynaaminen, elävä, milloin tahansa muutettavissa oleva toiminto
  • on luettavissa myös mobiileissa päätelaitteissa kaikkialla

Voit myös aina soittaa minulle tai myyjillemme ja kysyä lisää.

Recommended Posts
0