e-mökkikirja

 In Blogi

e-mökkikirja

säästää asiakaspalveluaikaanne 45 minuuttia vuokrattavaa mökkiä kohden kuukaudessa

Jari Haarnio

Toimitusjohtaja, CEO

E-mökkikirja helpottaa vuokramökkien vastaanottoa

Pilotoimme e-mökkikirjaa Nuuksion kauniissa maisemissa Hawkhillin upeissa mökeissä. Kahdeksanmökkisen pilotin tutkimuksien mukaan, varovaisestikin arvioituna, e-mökkikirja säästää kulujen jälkeen yli 100 euroa kuussa asiakaspalveluajan vähentymisen kautta.

Mökkivuokraajan kokemukset

Yrittäjät Kaisa Ala-Outinen ja Annu Huotari kertovat pilotin positiivisesta tuloksesta seuraavaa: ”e-mökkikirja helpottaa vastaanottoa etenkin, koska lähetämme heille linkin jo vahvistusvaiheessa. Näin asiakkaamme pääsevät tutustumaan kohteeseen ja vuokraamaansa mökkiin etukäteen. Asiakaspalvelumme aikasäästö on huomattava ja palvelu antaa yrityksestämme hyvin järjestäytyneen kuvan. Internet-selainten käännöspalvelua on nyt parannettua ja tutkimme sen toimivuutta kansainvälisten asiakkaiden suhteen. Tarvittaessa suunnittelemme virallisia käännöksiä palveluun sen osalta.”

älykansio

Miten e-mökkikirja toteutettiin?

Haarnio Oy on ihmisten opastamisen ja ohjeistamisen ammattilainen, jonka digitaaliset opastealustat taipuvat vainajakarttahausta kohdekohtaiseen opastukseen. Geneerinen palveluohjelmisto Haarn.io valittiin e-mökkikirjan alustaksi ja yrittäjälle annettiin käyttökoulutus, jonka mukaan he itse tekivät sivustot. Aikatarve perustamiseen oli 2h/mökki suht valmiista omasta aineistosta tehtynä. Seurantapalaverien avulla varmistettiin, että kaikki toimii ja päästään aiheessa maaliin. Voit myös ulkoistaa e-mökkikirjan tekemisen Haarnion tehtäväksi tai tilata valmiit sivupohjat, joiden avulla omatoiminen päivitys sujuu nopeasti.

Mökkien printtikansioihin ja ohjetauluihin laitettiin tarrat älypuhelimien lukutapahtumaa varten.

Mitä muuta järjestelmä tarjoaa?

Haarn.io palvelualustan sivut voi liittää osaksi omia kotisivujaan tai ohjaukset tehdä olemassa oleviin internet-sivuihin. Ohjelmistolla voi myös hoitaa internetiin kytketyn television kautta kevyen hotellikanavan. Kyselyt ja tyytyväisyysmittaukset on myös helppo tehdä ja näin päästään monia asioita päättämään asiakaskyselyistä tulleen datan perusteella.

Mitä e-mökkikirja maksoi?

Pilotin kustannus syntyi yhteistyössä yrittäjän omalla työllä ja ostopalvelulla seuraavasti: Oman työn takaisinmaksuaika oli 2,5 kuukautta ja ohjelmisto ja palvelukustannusten takaisinmaksu alle 9 kuukautta. Takaisinmaksuajan jälkeen palvelu antaa yrittäjälle lisäaikaa, jolla tulot ovat menoja suuremmat.

Miten saan meillekin e-mökkikirjan?

Ilmoittaudu webinaariin tai tilaa heti asiakaspalvelu@haarnio.fi

Sisäiset linkit

Tarkempi esittely e-mökkikirja – Haarnio Oy ja

https://www.haarnio.fi/alyopastekonsepti/

Ulkoiset linkit https://www.hawkhill.fi/

Mikä jäi mietityttämään? Anna vinkki webinaarin sisältöön tästä.

Recent Posts
0
Porrashuoneen pintaremontti