Porrashuoneen pintaremontti

 In Blogi

Jari Haarnio

Toimitusjohtaja, CEO

Älykkäät Ilmox-porrasnäytöt ja IlmoxTag-älynimitaulut  sekä perinteiset Ilmox-porrastaulut

Asiakascase

Premicolla on porrashuoneiden faceliftit onnistuneet tyylikkäästi ja kustannustehokkaasti. Pohdittaessa valintaa perinteisen porrastaulun ja porrasnäytön välillä esittelimme heille Ilmox-älynimitaulun, joka on korkealuokkaisin porrastaulusarjoistamme. Ilmox-älynimitaulut on viimeistelty mustalla värityksellä ja avainlukolla. Älykkään niistä tekee HaarnioTag, jolla taulusta pääsee käyttäjän omalla älypuhelimella erilaisiin palveluihin ja yhteysmahdollisuuksiin.

Asiakkaan kommentit yhteistyöstä

Heidi Toivanen Premicolta kertoo yhteistyön Haarnion kanssa sujuneen erinomaisesti ja aikataulussa, vaikka kohteet ovat eri puolella Suomea. Hän kertoo, että ”Älynimitaulut on otettu hyvin vastaan. Remontin jälkeen tuotteita on arvostettu ja siisteys parantunut. Muutos aiemmasta tilanteesta on huomattava ja uudet taulut ovat olennainen osa viihtyisää ja toimivaa porraskäytävää.”

Älykkäiden taulujen vertailu

Ilmox-porrasnäyttö on täysiverinen digital signage järjestelmä, jossa yhteen infotv-ruutuun laitetaan vaihtuva kuvashow. Näyttöä päivitetään etänä. Ilmoituksia ei silloin enää viedä porraskäytävään.

Ilmox-älynimitaulu on perinteinen porrastaulu, jossa nimien vaihto tehdään edelleen 13 mm kirjaimin. Sen viereen tulee Ilmox-ilmoitustaulut nasta- tai magneettikiinnityksineen. Tauluun laitetaan lähilukusiru ja QR-koodi, joilla asukas tai vierailija pääsee mobiililaitteellaan valikkoon, josta häntä palvellaan omassa puhelimessa.

Ratkaisuvaihtoehdot

Asiakas voi Haarniolla valita useista eri taulumalleista.

Porrastauluvaihtoehdot-video

Tutustu tuotteisiin tästä.

Tutustu myös Premicon sivuihin tästä.

Laitetaanko toimeksi

Saisimmeko palvella myös Teitä? Ota yhteyttä ja kerro tilanteenne, niin katsotaan Teille parhaiten soveltuva vaihtoehto Haarnion Ilmox-porrastuotteista.

JARI HAARNIO

Myynti ja toimitusjohtaja

Recommended Posts
0