Pelasta yrityksesi paremmalla palvelulla

 In Blogi

Tulevaisuus on palvelusopimusten

Kurvaako, kiilaako kilpailija vierelle ja ohikin paremmalla palvelulla, kauniimmalla paketoinnilla, palvelun muotoilulla tai muilla avuilla?

Yritysten globalisaatio- ja digitalisaatio-strategioita seuranneena ja niitä itsekin tehneenä, päätin kirjoittaa rohkeasti siitä, miten näen pienen ovenraon, josta yritykset saattavat löytää itselleen keinon selvitä huomiseen voittajina. Pelkkä tuote tai palvelu ei näet enää leveästi elätä, vaan pitäisi siirtyä palvelubisnekseen, siis myymään todellista hyötyä todellisiin tarpeisiin ja vieläpä mielellään ”pay as you go”-tyylillä.

Toimi näin: Siirry myymään tuottavuutta, ennustettavuutta, huolettomuutta ja hyvää oloa.

Kate muuttuu palveluasteen myötä

Kovassa kilpailutilanteessa kertasuoritteen hinta painuu vuosi vuodelta alemmiksi eikä myyntivolyymin kate tunnu riittävän. Siksi täytyy antaa enemmän ja saada parempi kate.

Millä voit suojautua ja miten parantaa katettanne? Tästä kerron seuraavaksi.

Haarn.io voi pelastaa yrityksesi

Voisitko kuvitella, että et myisikään tuotantosi tuotetta vaan palvelua, joka perustuu tuotantoosi? Et ehkä ihan heti tunne tätä ajatusta omaksesi, mutta kaikki tuotteet ja palvelut voi muotoilla uudelleen ja myydä käyttäjille uusilla nimikkeillä ja ominaisuuksilla tai niiden mukana voi myydä uutta palvelua.

Haarn.io palveluohjelmisto tarjoaa tekniset puitteet tuotevalmistajasta palvelun tuottajaksi siirtymiseen. Ohjelmassa voi hallita tunnisteita ja tehdä hienoja mobiilivalikoita ihan itse. Haarn.io toimii alustana kaikkeen netissä olevaan tietoon ja voit hyödyntää monia upeita valmiita tai puolivalmiita internet-tuotoksia. Liittämällä tuotteeseen NFC-sirun, QR-koodin tai www-linkin, voi asiakkaasi helposti suorittaa älypuhelimella ominaisuuksiin, varaukseen, takuuseen ja vaihtoon liittyvät asiat.

iot.haarn.io sopii kaikenkokoisille yrityksille

Lähetä minulle kuvaus tuotteestasi tai palvelustasi ja ajatuksiasi, niin sparraan Sinulle miten Haarnion palveluilla saamme yrityksesi muutettua palvelusopimusten maailmaan.

Jatketaan keskustelua, pyydä esittely haarn.io-palveluohjelmistosta tästä.

Recent Posts
0