Yritystoimintasi apuna

 In Blogi

Haarnio Oy:n tarkoituksena on auttaa

Kun ympärillä maailma muuttuu, niin yritys tarvitsee vahvan sisäisen strategian ja mission. Tämä on johtanut meidät luomaan alla olevan keinovalikon, josta myös Sinä ja yrityksesi voitte hyötyä.

Luonnon säästäminen palvelusta tinkimättä

Markkinoinnissa puhutaan usein kahdesta asiasta:

  • jos näyt, elät
  • jos et löydy netistä, et ole olemassa

Tämä saa yritykset kilpailemaan suurimmasta näkyvyydestä ja parhaimmasta hakukoneen sijoituksesta.

Haarnio Oy on tuonut markkinoille ainutlaatuisen kohdemainoksen, jossa vähemmästä tulee enemmän. Tieto tulee juuri tarpeeseen ja siksi sen vaikutus on suuri.

Tämä tarkoittaa paljon vähemmän jätettä, pienempiä kustannuksia ja nopeampaa löydettävyyttä, sanalla sanoen kannattavaa liiketoimintaa.

Autamme Sinua pitämään kiinni asiakkaistasi ja saamaan uusia

Yrityksen kannattavuuden ja jatkuvuuden varmistavat ostavat asiakkaat. Eniten asiakkaita on hyvän käyttökokemuksen antavilla yrityksillä, joiden hinta/laatu on kohdallaan.

Valitsemalla DesignTag® – kohdekilven ja haarn.io – palveluohjelmiston, eli yhdessä Älykkäät mainokset ja opasteet, varmistut tyytyväisistä asiakkaista ja opit palvelemaan heitä jatkuvasti kohdennetummin, nopeammin ja helpommin.

Outbound-markkinoinnin pelastaminen

Haarnion älyopasteet ja älykkäät mainokset ovat pelastamassa ulospäin suuntautuvan markkinoinnin yhdistämällä ne nettiin haarn.io – palveluohjelmiston avulla. Netissä markkinointi kääntyy sisäänpäin (inbound) markkinoinniksi mahdollisten seurantatyökalujen ja chatbottien avulla.

Isossa osassa tässä kaikessa ovat asiakkaan internet-yhteykselliset älypuhelimet, joissa haarn.iolla valmistetut menut ovat parhaimmillaan toimintapainikkeineen.

Pelastetaan PK-yritykset

Haarnion konseptia jaetaan myös yritystasolla tarkoituksena auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä pärjäämään teknistyvässä maailmassa paremmin. Me kerromme omaa seikkailuamme, jos haluat kuunnella.

Voimaannuttaminen

Parhaimmillaan älyopaste-konsepti (Smart-Signage) voimaannuttaa koko yhtiön toimintaa, sillä se päästää johdon taas ruoriin. Hallinnan tunne ja keinot kasvavat eikä keinoälyn hypetuuli vie niin voimakkaasti.

 

Tahdotko osalliseksi tästä nosteesta? Ole ystävällinen ja lähetä ajatuksiasi suoraan allekirjoittaneelle, katsotaan yhdessä mitä ja miten kannattaisi edetä.

jari.haarnio@haarnio.fi

Recent Posts
0