Finalisti

 In Blogi

Leijonaveljekset suuntaavat kesäkuussa Lontooseen kilpailemaan parhaasta nousevasta NFC-konseptista.

NFC Forum on kansainvälinen järjestö, jonka tarkoitus on edistää maailmalla NFC:n käyttöä. NFC tulee sanoista Near Field Communication ja on meille suomalaisille tuttua mm. lähimaksamisessa, kun pankkikorttia näyttämällä ostos tulee kassalla maksettua. NFC Awards on vuotuinen kilpailu, jossa kilpaillaan kolmessa sarjassa.

Lue lisää NFC Forumista ja kilpailusta tästä.

Haarnio Oy on finalisti sarjassa Best Emerging Concept

Parhaan kasvavan konseptin tittelistä kisaavat tänä vuonna edustajat Intiasta, Ranskasta ja Suomesta. Haarniolla on selvästi laajin konsepti ja kilpailijoilla taasen teknisempi ratkaisu. Haarnion konseptiin kuuluu printattu kilpi, DesignTag®-älykilpi, Haarn.io palveluohjelmisto ja Digital Signage näytöt.

Konseptissamme annamme asiakkaamme hallita tietoa, joka jaetaan kohdekohtaisesti loppukäyttäjälle. Olemme erityisesti panostaneet käyttökokemukseen ja näyttävyyteen sekä toiminnallisuuksiin älypuhelimella tietoa lukevalle loppukäyttäjälle.

Konseptia on toteutettu aiemmalla ohjelmalla jo muutaman vuoden, mutta kesällä 2018 julkistettavan uuden palveluohjelman myötä voimme tarjota voimallisia visuaalisia työkaluja ja todellista tiedon hallintaa asiakkaillemme.

Press Release finalisteista, lue tästä.

Leijonaveljekset

Yritysvalmennuskurssilla (joskus vuonna 1995) konsultti pyöritteli päätään toistaen ”ei voi olla lausetta”. Se johtui siitä, että erittäin innovatiivisia ei olisi siinä otoksessa kuulunut olla yhtään, eikä ainakaan kahta, eikä todellakaan veljeksiä. Tätä huippuinnovatiivisuutta Haarnion työtekijät ovat hyvin tottuneet kuulemaan kokouksissamme, kun leijonaveljesten peitsentaitossa kilvoitellaan parhaasta ideasta. Uuden konseptin suunnittelussa innovatiivisuus jaettiin siten, että firma jakaantui kahdeksi kehitystyön ajaksi, perustuotanto tuottamaan ja kehitysryhmä innovoimaan. Tulos on erittäin hieno konsepti, joka on kunniaksi koko Suomelle.

Miten mukaan?

Tutustu älyopaste-konseptiin kotisivuillamme:

haarnio_logo_ly02
designtag
haarn.io_

www.designtag.fi – service sign

www.haarn.io – service software

… ja mieti herättäisikö se ratkaisumahdollisuuksia polttaviin ongelmiin. Ja jos herättää, niin ota rohkeasti yhteys, niin katsotaan yhdessä lisää.

 

Jari Haarnio 

Toimitusjohtaja

Haarnio Oy

jari.haarnio@haarnio.fi

Recent Posts
0