NFC boostaa

 In Blogi

Vihdoinkin yhteinen standardi

NFC-konferenssi marraskuussa 2017 toi miellyttää uutista Applen iPhonen osalta NFC-maailmaan. Anne Vernay esitteli RFID-Labin tilaisuudessa upeita kalvoja Applen iOS11-julkaisusta ja kertoi, että kaikissa iPhone7 tai uudempi malleissa, voidaan App Storesta ladatun Appin avulla lukea NFC-lähilukusirua.

Pikkukikkoja:

On syytä ladata oikea ohjelma App Storesta.

Lukutapahtumassa on 60 sekunnin aikaraja.

Käyttöennusteet

Seuraavan kolmen vuoden aikana, tulemme ennusteiden mukaan näkemään nfc:tä tukevien puhelinten tuplaantumisen ja käyttäjien kolminkertaistumisen. Suurimmat käyttöalueet ovat tunnistautuminen, maksaminen, kuljetus ja lupa/pääsy. Lisäksi on tulossa sadottain uusia nfc-sovelluksia pakkauksiin, terveydenhuoltoon, monitorointiin, osatoimituksiin ja brandin suojeluun.

Haarnion oma strategia

Käsittääksemme älypuhelin on lähivuosien tietolähde. Nyt kun Applen myötä lähes kaikki esteet on murrettu, ja tekniikka yleistyy, niin Haarn.io ohjelma ja HaarnioTagit tulevat olemaan upea askel jokaiselle yritykselle parantaa ja kohdentaa tietoa sekä seurata sen käyttöä. Sovelluksellamme Sinä olet tiedon hallitsija, eikä sitä hallintaa ja päätöksiä vie kilpailijat eikä tekoäly.

 

Joko Te olisitte valmiit pohtimaan kanssamme, miten yrityksenne pääsee tähän boostiin mukaan?
Uskon vakaasti, että meillä on tässä voiton avaimia jaettavana. Ota rohkeasti yhteys allekirjoittaneeseen!

 

Jari Haarnio 

Toimitusjohtaja

Haarnio Oy

jari.haarnio@haarnio.fi

Recent Posts
0