Konseptit

Kokonaisratkaisuissa sovimme asiakkaan kanssa projektin hoitamisesta suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen osalta paketin, jossa asialla on Haarnio Oy päätoimittajana. Mikäli kyseessä on usein toistuva kokonaisratkaisu, niin puhumme asioiden konseptoinnista. Asiakkaalle tämä tuo selkeitä etuja hallittavuuden ulkoistamisen avulla.

Rakennusopasteet

Rakennuksien opastukseen tarjoamme kokonaisratkaisua, jossa otamme valmistusta suuremman roolin erillisen sopimuksen mukaan. Voitte silloin valita kartoituksen, suunnittelun, konsultoinnin, lupakäsittelyn, valmistuksen, asennuksen, toimituksen ja jälkihuollon palveluistamme Teille sopivan kokonaisratkaisun. Asiantuntijamme on käytettävissä palvelun laajuuden optimoimiseksi.

Esimerkki rakennuksen opastuksen kokonaisratkaisusta:

Haarnio Oy osallistuu kokoukseen, kuuntelee toiveet ja valmistelee niiden pohjalta esityksen opasteurakan tarpeista, vaateista ja suorittamisesta. Case etenee palaverien ja tiedonkeruun kautta vedosvaiheeseen, hyväksytykseen ja toteutukseen sekä jälkiseurantaan. Kaikki tämä saman yhteyshenkilön kanssa. Kiinteistöön etuna on luotettava asioiden jälkihoitaja.

Älyopasteet

Haarnio Oy:llä on erittäin laaja-alainen oma osaaminen ja verkosto tarjota kokonaisratkaisu rakennuksen digiopastamiseen niin infonäytöillä kuin mobiiliopastamisella. Olemme ajan hermolla uuden aikakauden opastamisessa, jossa digitaalisuus on kaikessa mukana. Puhumme Internet of Signs – käsitteestä ensimmäisenä yhtiönä Suomessa. Kokonaisratkaisuissa haluaisimme olla mukana ideavaiheesta kartoitukseen, kartoituksesta suunnitteluun, suunnittelusta toteutukseen, toteutuksesta jälkiseurantaan, kehitykseen ja jälkihoitoon.

Työmaailme

Haarnio Oy:n osaaminen rakennusaikaisessa opastamisessa on maankuulua. Vuonna 2014 asetimme Kansalliskirjaston työmaalla tavoitteeksemme että työmaasta tulee Rakennuslehden vuoden työmaa ja että yhtenä valintaperusteena on hyvät rakennusaikaiset opasteet. Onnistuimme tavoitteessamme.

Työmaailmeen kokonaisratkaisussa Haarnio Oy tarjoaa graafisen suunnittelun tai siihen osallistumisen mm.materiaalioptimoinnin kautta rakennusaikaisten opasteiden ja mainosten valmistuksen opastetelineet asennuksen poistot ja huollot ja varastoinnin.

0